Hae
Minulta teille

VAU. Täällä sitä ollaan.

Heippa vaan Vaikuttajamedia, bloggaajakollegat, vanhat sekä uudet tuttavuudet!

Ensiksi VAU. On uskomatonta ja suuri ilo saada olla nyt täällä. Haluan kiittää Vaikuttajamediaa, joka näki minussa ja kirjoituksissani potentiaalia. Toisekseen VAU, hitsi vie ja KIITOS vielä. Täällä sitä ollaan uusien tuulien kuljettamana.

Kuka olen?

Olen Oululainen Anu, joka on vielä 29 vuotias, mutta täyttää kevään mittaan 30. En puhu kohdallani ikäkriisistä, sillä en suinkaan haluaisi enää olla alle kaksvitonenkaan. Silloin olin todella epävarma vielä itsestäni. Haaveilen esimerkiksi, perheen perustamisesta. Toivottavasti se on vielä joku päivä totta. Tämän vuoden loppuun mennessä olisi tarkoitus valmistua sosiaalialan opinnoista amkista. Haaveena perheen perustamisen lisäksi ihana talo maalta, oma kukkapenkki, koira ja citymaasturi. Ja muutama tatuointi lisää. Omaa luovuuttakin olisi mukava päästä työstämään ja näyttämään enemmän.

Paremman puoliskoni sanoin minua kuvaa sana ’varhaismummo’, enkä pidä sitä millään tavoin negatiivisena vaan päinvastoin; lisätään siihen hiukan väriä ja kutsuma on ’tatuoitu varhaismummo’.

Millainen Minulta teille -blogi on?

Blogia olen pitänyt jo useita vuosia, mutta vasta noin parin vuoden ajan kirjoitellut säännöllisesti. Se on myös etsinyt omaa paikkaansa monista eri kategorioista, mutta täyttäen ainoastaan yhden, joka kattaa alleen paljon – lifestyle. Omin sanoineni kuvailen blogiani ihan tavallisen, omalaatuisen 30 vuotiaan naisen kirjoituksiksi, jota kiinnostaa monet asiat. Harrastan käsitöiden tekemistä sekä erilaisten diy-projektien suunnittelua, aloittamista, kesken jättämistä ja aikaansaamista. Kirjoja, tv-sarjoja ja elokuvia luen, seuraan ja katson kun ehdin. Kirjoitan jotain myös runosuonen sykkiessä, maalaan, piirrän ja rakastan taidemuseoita. Olen heikkona eri suomalaisten vaate- ja sisustusbrändeihin sekä luonnonkosmetiikka (myös tuore ja vegaaninen) kuuluu kulutuspiiriini. Yritän aina tehdä päätökseni ekologisuutta ja eettisyyttä kunnioittaen. Pidän leipomisesta ja kokkailusta, missä myös joskus epäonnistun. Joskus liikunnan harrastaminen on säännöllistä ja joskus epäsäännöllistä, tällä hetkellä siitä on taas tullut enemmän säännöllisempää ja aionkin kirjoitella tänne myös niitäkin kuulumisia.  Tämä blogi on melkein kuin päiväkirjani, kirjoituksia minulta teille.

Mulla on herkkä, iloinen sekä myös ajoittain melankolian tilaa muistuttava, taipuvainen mieli. Yritän pitää asiat mustavalkoisina, mutta ajaudun usein etsimään jokaisesta tapahtumasta jotain syvällisempää. Mietin, kuvittelen, pohdin, analysoin. Luotan paljon intuition voimaan, mutta samalla yritän ajatella asiat karjankasvattajan tyttären maalaisjärjellä. En kuitenkaan usko, että kaikkea voi selittää tieteellä.

Tässä siis ollaan! Tatuoitu varhaismummo, joka haluaa jakaa paloja elämästään ja ajatuksiaan kanssanne. Välillä asioita tehdään järjen kanssa ja välillä taistellaan järkeä vastaan sydäntä kuunnellen.

Mua voi seurata myös Instagramin puolella @minultateilleblogi sekä päivitän jokaisen uuden postaukseni Minulta Teille Facebook-sivuille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.