Hae
Minulta teille

Hemmotteluvinkkejä ystävänpäivään 14.2

 

Viikon päästä on ystävänpäivä ja itse rakastan tätä päivää ylikaiken. Vaikka sitä ei niin aina tulekaan ystävien kanssa juhlittua, mutta on ihanaa toivottaa hyvää ystävänpäivää rakkaille tyypeille ja saada viestejä itse. Oon varmasti yksi maailman tunteellisimmista ihmisistä ja pienetkin huomionosoitukset tekevät itselleni hyvän olon, joten haluan jakaa sitä myös muille. Joinain vuosina olen lähetellyt ystävilleni ystävänpäiväkortteja, -kirjeitä sekä hauskoja ja ihania valokuvia meistä yhdessä.

Tänä vuonna en itsekään vielä tiedä kuinka ystävänpäivää vietän ja sitä pohdiskellessani sain ajatuksen etsiä/keksiä teille muutaman kivan vinkin, jotka myös pähkäilette samaa asiaa ja haluatte yllättää ystävänne, seurustelukaverin tai puolison!

 

 

  1. Mikäli haluat viedä sinulle tärkeän ihmisen syömään, varmasti monissa ravintoloissa, niin yksityisillä ravintolanpitäjillä kuin myös ketjuilla, löytyy erilaisia ystävänpäivätarjouksia.  Ainakin S-ketjun ravintoloissa kuten Amarillossa, Rossossa, Frans & Camillessa sekä monessa muussa, saa S-mobiilin käyttäjänä 2 ruokaa 1 hinnalla. Myös Sokos Hotelleissa ja Holiday Clubin ketjulla on erilaisia tarjouksia viedä ystävä viettämään ystävänpäivää hemmoitteluineen. Kannattaa chekata lähimmän kylpylän tarjoukset, tarjoaako kylpylä kahta lippua yhden hinnalla 14.2.
  2. Monissa kahviloissa, kuten esimerkiksi valtakunnallisesti löytävästä Arnoldsin kahviloista myydään Ystävänpäivä 2-packeja hintaan 7,40 €. Näihin sai ainakin joskus äärettömän söpöjä tarroja mukaan joita pystyi sitten liimailemaan pakkaukseen. Mulla on ehkä vieläkin jossain tallessa näitä tarroja vuosien takaa, kun Jere toi meidän yhteisenä ensimmäisenä ystävänpäivänä donitsit Arnoldsilta sekä sain lisäksi kauniin kukkakimpun.
  3. Ihanan ruokailun tai kahvihetken voi myös järjestää kotonakin. Herkulliseen brunssiin, lounaaseen tai illalliseen ei tarvitse laittaa paljoa rahaa saadakseen siitä maittavan. Uskokaa pois, yllätetyt ystävät arvostavat vain sitä elettäkin, että heitä muistetaan, ei kaiken tarvitse olla isoa ja kallista.
  4. Donitseja tai ei, kukkakimppu tai yksikin kukka on jo äärettömän kaunis ele ojentaa ystävälle halauksen kera.
  5. Vielä kerkeää lähettää ystävänpäiväkortin mikäli ystävä asuu kauempana kuin päiväkahvimatkan päässä. Tämä perinteinen tapa on minusta ihana, mielestäni voisimme lähettää postia toisillemme enemmänkin.
  6. Kaiken kaikkiaan, vaikka sinulla ei olisi rahallisesti mahdollisuutta hemmotella ystävääsi tai rakastasi, on ele se suurin teko. Pusu, halaus, tekstiviesti tai puhelinsoitto kauniiden sanojen saattelemana ”Olet minulle tärkeä” merkitsee saajalleen, kuin myös sen antajalle, enemmän kuin miljoonien timantti.

 

Kuvat Laura Maunu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.