Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Laita muistosi kansiin || Sisältää alekoodin

Kaupallinen yhteistyö: Rajala Pro Shop
*Sisältää mainoslinkkejä

Mielestäni kovin moni ainakaan uusimmista lukijoistani, ei välttämättä tiedä, että olen harrastanut valokuvausta suunnilleen siitä lähtien, kun ensimmäisiä digikameroita tuli kauppoihin. Eli jostain 2000-luvun alusta. Sain silloin joululahjaksi ensimmäisen digikamerani, jonka jälkeen ostin muistaakseni vuonna 2005 ensimmäisen järjestelmäkameran käytettynä ja sen jälkeen kamera on vaihtunut vielä pariin otteeseen. Luottomerkkinäni tähän asti on toiminut Nikon, mutta olen miettinyt myös, että ehkä seuraava kamera voisi ollakin jokin eri. Nähtäväksi jää, mihin joskus päädyn, kun ostaminen tulee ajankohtaiseksi.

Aluksi harrastukseni rajoittui ainoastaan luonto- ja eläinkuviin, mutta vuonna 2012 silloinen työkaverini kysyi, haluaisinko kuvata heidän hääjuhlansa. Siitä se ajatus sitten lähti. Häiden lisäksi olen päässyt ikuistamaan myös ihania hetkiä ja elämänmullistuksia, raskauksia ja vastasyntyneitä perheineen. En ole suuremmin itseäni missään markkinoinut, koska olen kuvannut täysin harrastuspohjalta ja painotan edelleen, että minä olen vain harrastaja/kevytyrittäjä ja ammattilaiset ovat täysin asia erikseen.

 

Olen aiemmin teetättänyt muutaman portfolion kuvistani, mutta siitä on jo vuosia aikaa ja kuvauskertoja on kertynyt vuosien mittaan lisää. Harkinnassa on ollut, että haluaisin keskittää saman teeman kuvat samoihin kansiin ettei kansioita tulisi olemaan sitten joskus vinoja pinoja ja mikäli joku haluaisi nähdä töitäni, ei kaikkia kansioita tarvitsisi erikseen kantaa mukana.

Iloiseksi yllätyksekseni minuun otettiin yhteyttä Rajala Pro Shopilta ja tarjottiin yhteistyötä heidän kuvapalveluistaan. Siis voisiko näin valokuvauksen harrastajana parempaa yhteistyötä tässä vaiheessa olla, kun oli jo muutenkin miettinyt uusien portfolioiden teettämistä?

 

Millaisia palveluita Rajala Pro Shop tarjoaa

Mikäli Rajala ei ole sinulle vielä tuttu, on heillä tarjottavana todella laadukkaita kuvapalveluita kameroiden sekä muiden valokuvaukseen liittyvien tuotteiden lisäksi. Kuvakirjojen lisäksi verkkosivuilta voi tilata valokuva-albumeja, canvas-tauluja, kuvasuurrennoksia, valokuvakehyksiä, valokuvakalentereita, kuvakortteja sekä erilaisia lahjatuotteita. Toimitus oli nopea, itse sain tilaamani kuvakirjat alle viikossa.

Tilaamani kuvakirjat ovat tyylikkäitä, mustakantisia ja A4-kokoisia. Kuvakirja-ohjelman koin todella helppokäyttöiseksi ja kuvien lataaminen sekä mallintaminen sivuille kävi erittäin helposti. Ainoa asia mikä vei aikaa oli ihan itsestäni kiinni, kun piti pystyä päättämään mitkä kuvat haluan kansioihin siirtää sekä kuinka saisin kansioiden sisällöistä silmääni miellyttävimmät.

Haluatko sinäkin laittaa sinulle tärkeät kuvat näiden kansien väliin?

Ilokseni saan jakaa teille lukijoille alekoodin, jolla voitte tilata itsellenne esimerkiksi kuvakirjoja, canvas-tauluja tai kuvasuurennoksia kehyksien kera kotiinne! Alennuskoodi koskee siis Rajala Pro Shopin kuvapalvelun tuotteita. Tilauksen yhteydessä muista mainita koodi R7ZO8 kassalla, jolla saa 20% alennuksen lopullisesta summasta. Alekoodi on voimassa toistaiseksi.

Kaupallinen yhteistyö: Rajala Pro Shop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.