Hae
Minulta teille

Haastattelussa luonnonkosmetiikan edustaja Milla Ruotsalainen Cosmopharmalta

*Sisältää mainoslinkkejä

Aiemmassa postauksessa käytiin läpi meikkipussukkani sisältöä. Halusin jatkaa julkaisua kosmetiikka-aiheisella postauksella ja tähän löytyi oivallinen tilaisuus haastatella Instagramissa seuraamaani Millaa.  Milla edustaa Cosmopharmaa, joka myy luonnollisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita. Kiinnostukseni Cosmopharmaan heräsi verkkokatalogia selatessani ja etenkin Organic- ja BareFaced-sarjoihin muiden sarjojen joukosta ja näistä halusin kuulla Millalta lisää. Toteutimme Millan kanssa haastattelun sähköpostitse ja tässä postauksessa se on täysin puhtaana kopioituna, ilman minkäänlaisia filttereitä.

 

Kuvat: Cosmopharma, Milla Ruotsalainen / Kuvaaja: Jaana Koskipaasi Photography / Tuotesarja: BareFaced

 

Onko Organic-sarja täysin luonnonkosmetiikkaa vai käytetäänkö valmistuksessa myös synteettisiä aineita, jotka ovat luonnonkosmetiikassa sallittuja?

Cosmopharma Organic sisältää ainoastaan 100% luonnollisia ainesosia. Ei sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia tuoksuja, väriaineita tai synteettisiä ainesosia. Ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia (GMO) tai parabeeneja.

 

Sisältävätkö Organic-sarjan tuotteet vettä? Entä hajusteita?

Tuotteet eivät sisällä ollenkaan vettä. Sisältää eteerisiä öljyjä ekologisesti viljellyistä kasveista. *tuoksu tulee käytetyistä raaka-aineista, ei sisällä synteettisiä tuoksuja.

 

Sopiiko Organic-sarjan tuotteet herkälle ja helposti allergisoituvalle iholle?

Itselläni on herkkä iho ja hajuyliherkkyyttä ja tuotteet sopivat minulle. Tietysti on myös tullut vastaan asiakkaita, joille tuotteet eivät ole sopineet. Mutta onneksi Cosmopharma tarjoaa 3 kuukauden allergiatakuun, allergioiden sattuessa kohdalle.

 

Jotkut, etenkin luonnonkosmetiikan tuotteet, ovat pakattu ekologisesti ja luontoa säästäen. Millaiset pakkaukset Cosmopharman Organic-tuotteilla on?

Cosmopharmalla ollaan ympäristötietoisia ja käytetään kierrätettäviä pakkauksia, biologisesti hajoavia raaka-aineita sekä mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia.

 

Kuvat: Cosmopharma, Milla Ruotsalainen / Kuvaaja: Jaana Koskipaasi Photography / Tuotesarja: BareFaced

 

Entäs BareFaced -kosmetiikkatuotteet? Ne ovat siis vegaanisia? Osaatko kertoa mineraaleista, joita tuotteissa käytetään?

BareFaced Beauty mineraalimeikkisarja on vegaaninen ja 100% luonnollinen. Sitä kehitetään ja tuotetaan Lontoossa, ja tuotteet sisältävät parhaimpia ainesosia ja hienoimpia mineraaleja.

 

Sopivatko tämän meikkisarjan tuotteet herkälle tai helposti allergisoituvalle iholle?

Kyllä. Niitä on turvallista käyttää, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Ei sisällä mitään synteettistä. Koostumus sopii herkälle iholle, ei säilöntäaineita.

 

Oletan, että kummatkaan, niin Organic kuin BareFacedin tuotteet eivät ole eläimillä testattuja ja ovat saaneet tiettyjä sertifikaatteja eettisyydestä sekä ekologisuudesta?

Kyllä, mitään Cosmopharman tuotteita ei ole testattu eläimillä. Emmekä myy tuoteitamme Kiinaan. BareFaced Beauty on The Vegan Societyn, Leaping Bunnyn ja PETA:n hyväksymä. Cosmopharmalla on yksinoikeus myydä kyseistä meikkisarjaa. Ei ole luonnonkosmetiikka sertifikaattia mutta INCI listoista selviää, että eivät sisällä mitään muuta kuin luonnollisia ainesosia.

 

Käytätkö itse Organic tai BareFaced tuotteita? Onko sinulla näistä sarjoista omia suosikkeja?

Meidän perheessä käytetään Organic -sarjan tuotteita ja tarkoituksena päivittää kosmetiikkatuotteet Bare Faced Beauty -sarjaan. Organic -sarjasta ehdoton lempparini on shampoo. Kärsin tosiaan rasvoittuvista ja hilseilevistä hiuksista sekä kutiavasta päänahasta. Kokeilin paljon apteekin ja kauppojen shampoota ilman avun löytämistä. Lopulta Organic shampoo toi pelastuksen. Toisena ehdoton suosikki on Calendula voide, käytän sitä lasten atooppisen ihottuman hoitoon. Ennen tätä upposi rahaa apteekin ja kauppojen rasvoihin, en voisi olla tyytyväisempi. Calendulaa voi käyttää melkein mihin vain palovamman hoitoon, itikoiden pistoihin tai nokkosenpistoihin. Jotkut käyttävät Organic -sarjan tuotteita myös eläimille.

 

 

Mikäli kiinnostuit näistä kosmetiikkasarjoista, Cosmopharmalla onkin nyt helmikuussa tarjous, jossa kaikista ”Viimeinen mahdollisuus” -tuotteista saa -60% alennusta ja koko muusta valikoimasta -40%. Tilauksia voi tehdä Millan oman verkkokaupan kautta Pehmoinen. Millan voit myös tilata kotiisi pitämään kotikutsuja tai kutsut onnistuvat myös verkossa! Näistä voit kysyä Millalta lisää!

 

Kuvat: Cosmopharma, Milla Ruotsalainen / Kuvaaja: Jaana Koskipaasi Photography / Tuotesarja: BareFaced

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.