Hae
Minulta teille

Loma alkaa olla ohi pohjoisessa

Viikko sitten mulla alkoi 1,5 viikkoa kestävä loma koulusta. Myönnettäköön, en kuitenkaan ole pysynyt koulutöistä aivan kokonaan irti tänä aikana, vaikka aluksi niin uhmasinkin. On kuitenkin ollut äärimmäisen mukava huomata, että pitkästä aikaa olen ollut välillä jopa tylsistynyt. Tuosta olotilasta motivoituneena on ihan eri asia tehdä vähän hommia, kuin kovan stressin painostaessa harteilla.

Lomaa ollaan vietetty täällä pohjoisen maisemissa ja tänne minut tavoitti jo ensimmäisenä iltana suru-uutinen isoisäni pois menosta. Olen kuitenkin tosi onnellinen papan puolesta, että hänellä oli pitkä ja hyvä elämä. Pappa saikin nukkua pois rauhassa puolisonsa sekä muutaman hänen läheisensä ympäröimänä. Voiko kauniimpaa tapaa ollakkaan poistua täältä ikuisuuteen. Tämä oli syynä myös blogini pieneen hiljaiseloon alkuviikon ajan – ei tuntunut oikealta kirjoitella mitään huoletonta. Hiljentymällä halusin vähän kunnioittaa myös papan muistoa.

Vaikka pohjoisen loma alkoi haikessa merkeissä, on se sisältänyt paljon hyvääkin. Ystävien ja tuttujen seuraa, upeita pohjoisen maisemia, kimmeltäviä valkoisia korkeita nietoksia ja puhtaan raikasta ilmaa. Ja sosiaalisimpana seurana on ollut ihana musta karvakaveri, joka haluaa osallistua kaikkeen tekemiseen ja viihdyttää meitä milloin mitenkin. Joskus haluaisin tietää tuosta kissojen ajatusmaailmasta lisää, on ne niin hupaisia, mutta myös omalla tavallaan arvaamattomia tyyppejä.

 

 

Taidan myös loppuviikon viettää hiljaiseloa täällä blogin puolella ja palata kunnolla takaisin kirjoitusten julkaisuun sitten ensi viikolla (aloitan myös uudessa työssä maanantaina, JAIKS!). Päivittelen kuitenkin kuulumisia Instagramin puolella eli, jos kiinnostaa ettekä vielä seuraa mua siellä niin saa seurata! Kohta tililläni on 500 seuraajaa rikki ja ajattelin, jos saisin teille jonkun kivan arvonnan järkättyä! 😉

 

Kivaa loppuviikkoa KAIKILLE!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.