Hae
Minulta teille

Kosteuttavat luottotuotteet kasvoille

Jokaisena talvena olen kokeillut jos minkä erin kosmetiikkatuotteen merkkiä, joka pystyisi kosteuttamaan kasvojeni ihoa tarpeeksi. Suomen vaihtuvat sääolosuhteet ja varsinkin talvi, koettelee meidän tärkeintä elintämme, ihoa, sen kiprakoilla pakkasilla sekä tuiskuttavalla kylmällä lumisateella. Mulla on nyt tänä menneenä talvena ollut ihan mahtavat tuotteet käytössä kasvojen ihon kosteutukseen! Ihoni kuitenkin on koetuksella, koska meikkaan lähes päivittäin ja meikinpesuaineetkin kuivattavat ihoa, joten niiden lisäksi täytyy olla hyvät ja hyvin kosteuttavat tuotteet.

Tärkeintähän kuivan ihon hoitamisessa on riittävä kosteutus. Ei riitä, että rasvaat ihoasi erillaisilla paksuilla kasvovoiteilla vaan iho tarvitsee myös kosteuttajaa eli toisinsanoen kasvovettä. Kasvovesi avustaa  kasvovoidetta sitomaan kosteuden iholle. Tämän keskustelun kävin vast’ikään erään kosmetiikka-asiantuntijan kanssa.

 

 

 

Itse olen käyttänyt kasvovetenä LUSHin Breath Of Fresh Air -suihketta ja sen kaverina kasvovoiteena Mossan Youth Defence yövoidetta sekä silmänympärysvoiteena LUSH Echanted-voidetta.  Aamuisin en ole kokenut tarvitsevani kasvoveden ja meikin pohjustusvoiteen LUSHin Magical Moringan lisäksi muuta kosteutusta, koska aiemmat tuotteet ovat mielestäni riittäneet herkän ja ajoittain kuivan sekaihoni päivittäiseen kosteutukseen.

Mutta ymmärrän, että nämä kosteutusmenetelmät, etten välttämättä koe tarvitsevani muita voiteita, kuulostavat ehkä vajaalta. On kuitenkin tuote, joka auttaa pitämään ihon kosteustasapainoa yllä myös pitkin vuorokautta.

 

 

Nimittäin uusin ihastukseni Aco Rescue Mist! Tämä tuote. SIIS. Tämä on vaan jotain niin ihanaa. Luulen, että ihan kaikista hajuherkimmille henkilöille tämä voi olla tuoksunsa puolesta liian voimakas, vaikka mielestäni hyvin mieto hajuinen onkin. Ja tiiättekö mikä salaisuus tässä piilee. Tätä välittömästi ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa suihketta voi suihkuttaa meikinkin päälle. Jep. Oikeasti. Olen ihastunut.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *