Hae
Minulta teille

Tulostettavia korttipohjia tai mihin itse keksit käyttää

Julkaisin Instagramissa kuvan kortista, jonka piirsin muutama viikko taaksepäin ystävälleni syntymäpäiväkortiksi. Oma kehu haisee, mutta minusta siitä kortista tuli ihan älyttömän kiva! En tajua, miten ymmärsin skannata kuvan talteen ennen kuin kirjoitin siihen numeroita, nimittäin nythän voin jakaa korttipohjan teillekin, jos haluatte sitä käyttää itsekin johonkin korttiin tai mihin nyt itse keksittekään!

Kääntelin kortin värejä vähäsen photoshopilla ja hitsi, miten kivan näköinen se on myös käänteisinä väreinä! Kohta kai tuo on kivempi kuin alkuperäinen. Ja sitte vielä tuo oranssi-keltainen. Oi, että!

 

Tässäpä ois siis teille yksi kuva kolmessa eri värissä tulostettavaksi! Kuvan saatte tallennettua itsellenne niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Puhelimella (ainakin androidissa) klikatkaa kuvaa pitkään, jonka jälkeen tulee valikko ja ”Lataa kuva”. Tietokoneella klikatkaa kuvan päällä hiiren oikeaa näpsyä ja valikosta löytyy ”Tallenna kuva nimellä”.

 

Laittakaa ihmeessä kommenttia blogiin tai vaikka viestiä Instagramissa, jos hyödynnätte näistä kuvista jotakin! Ja vaikka tagatkaa minut, @minultateilleblogi, kuvaan, jos sellasen julkaisette!

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.