Hae
Minulta teille

Toivoa elämään

Oon tosi harmissani, että blogi on kärsinyt hiljaisuudesta jo lähes kuukauden ajan.

Asetin alkuvuonna tavoitteeksi saada teille luettavaksi 2-3 kirjoitusta per viikko ja mielellään suhteellisen laadukkaita. Sitten vaan tapahtui asia, jonka nimi on elämä. Ympärilläni on tapahtunut asioita, jotka ovat vaikuttaneet omaan mielialaani sekä siihen, että omatuntoni sanoo ettei tunnu oikealta kirjoittaa omista ”vitsi kuinka hyvin menee” -jutuista. En halua kenenkään tuntevan tästä syyllisyyttä, koska en vaan voi itselleni mitään eikä kukaan aiheuta asioita tahallaan. Elän ja teen valintojani todella paljon intuition sekä tunteideni mukaan.

Varmaan jokainen tietää sen tunteen, että haluaisi muttei pysty.

Nyt vain odotetaan, että aika kuluu ja sitä, että ruoho alkaa pilkistämään vain enemmän ja enemmän raskaiden lumikinosten alta. Vaikka talvea rakastankin, on kiva moikata kesää! Tämän myötä laitetaan sormet sekä varpaat ristiin ja toivotaan parempaa huomista kaikille, joka sitä tarvitsee. Pidetään elämästä ja elämän ilosta kiinni. Tiputetaan viimeisetkin jääpuikot räystään reunalta sulamaan maalle janojuomaksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.