Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Helpotusta talouden hallinnoimiseen luontoa säästämällä

Kaupallinen yhteistyö: ClarkApp
*Sisältää mainoslinkkejä

Se tunne loppukuusta, kun sun täytyy muistaa maksaa paperisena tulleet laskut, sähköpostissa odottavat laskut sekä myös eri sivustojen alla olevat laskut. Miksi nämä kaikki maksuansa odottavat laskut eivät voisi kerääntyä yhteen ja samaan paikkaan?

 

Kyllä voi

 

Clarkin sovelluksen kautta tilattavat mobiililaskut vastaanotetaan aina sähköisesti, joten kuluttajan ajan, rahan ja vaivan säästämisen lisäksi sovellusta käyttämällä kuluttaja tekee palveluksen myös maapallollemme.

-Clark

 

Uudella kotimaisella mobiilisovelluksella voit heittää hyvästit jokaisen paikan, postilaatikon ja boxin erikseen tarkistamiselle ja keskittää kaikki laskusi yhteen ja samaan paikkaan. Tämä paikka on uusi, Clark-niminen mobiilisovellus, joka muuttaa paperiset laskut digiversioksi , arkistoi laskut puolestasi ja pitää huolta erääntyvien laskujen muistuttamisesta. Samalla näet kuukauden sisällä tulevat sekä menneet laskut, ja näin voit helposti myös hallinnoida talouttasi ilman paperia – yksi roskaamismuoto vähemmän! Tämän takia itsekin innostuin Clarkista.

 

 

Mulle itselle henkilökohtaisesti on ollut pikkuhiljaa jopa vaikea luopua paperisista laskuista, vaikka ekologisuus on yksi sydäntä lähellä oleva asia. Mutta juurikin tämän takia, että niitä sitten tippuu laskuttajilta, milloin mistäkin. Clark tuntui siis heti luonnolliselta vaihtoehdolta antaa edistyneelle teknologialle mahdollisuus auttaa talouden hallinnassa ja laskujen kärryillä pysymisessä sekä ennen kaikkea roskaamisen vähentämisessä. Valtuutus laskujen siirtämisestä Clarkiin käy helposti yhdellä klikkauksella sovelluksen asetuksista. Paperilaskujen siirtäminen Clarkiin käy helposti puhelimen viivakoodin lukijalla. Siirron ja valtuutuksen jälkeen ei tarvitse kuin odotella, kun Clark ilmoittaa uusista laskuista ja eräpäivistä.

Ja uskotteko, jos sanon, että laskuja Clarkin kautta maksamalla sekä shoppailemalla, voi itselleen kerryttää samalla 0,3% bonusta!? YES, KYLLÄ!

 

 

 

Voit valtuuttaa pian peräti 80 000 yrityksen laskut saapumaan suoraan Clarkiin. Laskun tilaaminen mobiilisovellukseen on helppoa, sillä sinun tulee vain painaa nappia, jonka jälkeen Clark hoitaa reitityksen puolestasi ja saat laskusi kätevästi yhteen paikkaan.

– Iltalehti

 

KOTIMAISTA

 

Clark on täysin suomalainen uusi taloudenhallinnan apuri, johon voi tehdä arkistointia, taloudenseurantaa ja verkkokauppaostoksia. Clark myös yhdistää ruokakauppojen bonusjärjestelmän laskujen maksamiseen, sillä aiemmin laskujen maksamisesta on pitänyt maksaa – unohtuneet maksut ja paperilaskulisä jne. Nyt kaikki tulee mobiiliin ja sovellus muistuttaa eräpäivistä. Clarkille kuluttaja on kuningas/kuningatar ja yrityksen takana tehdään jatkuvasti töitä palvelunkehityksen suhteen.

Clarkin saa ladattua niin GooglePlaysta kuin AppStoresta. Myös käyttäminen tietokoneella internetsivuston kautta on mahdollista! Clarkin käyttämiseen vaaditaan omien tietojen rekisteröinti sekä laskuttajien valtuutus. Mulla on tarjota teille myös seurantakoodi ’minultateille’jota voitte halutessanne käyttää sovelluksen ladattuanne! Tällä koodilla saatte itselleni käyttöön 5 euron edun!

 

 

Kaupallinen yhteistyö: ClarkApp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.