Hae
Minulta teille

Pohjois-Suomen suurimmat kauneusmessut tulevat + ARVONTA

*Sisältää mainoslinkkejä

Pohjois-suomalaiset HUOMIO!

 

Kaunis sinä -messut järjestetään ensi lauantaina 13.4.2019 klo 10-18 Club Teatrialla, joko olet ostanut oman lippusi!? Mikäli et, lue tämä postaus loppuun ja osallistu arvontaan blogin Instragramissa. Palkintona 2 aikuisten lippua messuille!

 

 

Kiinnostaako sinua kauneus, hyvinvointi ja muoti? Mikäli vastasit edes yhteen näistä kyllä, tämä tapahtuma on just sulle!

 

Kaunis sinä -messut on Pohjois-Suomen suurin kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin tapahtuma, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Oulussa.  Tarjolla on eri yhteistyökumppaneiden palveluita, kuten ammattivalokuvausta, meikki- ja hiusopastuksia, erilaisia luentoja liittyen hyvinvointiin sekä kauneuteen ja tutustuminen mindcoachingiin.

Itse odotan todella paljon messuillta etenkin Sunneva Kantolan ja Marjaana Lehtisen luentoja sekä haluan ehdottomasti päästä tutustumaan mindcoachingiin eli suomeksi mielen valmennukseen. Itse uskon henkilökohtaisesti paljon siihen, että kun mieli on kunnossa ja siitä pitää huolta, voi tällä ehkäistä esimerkiksi joitain fyysisiä sairauksia ja parantaa omaa vastutus- että suorituskykyä. Puhuinkin tästä mielen hyvinvoinnista aiemmin viikonloppuna oman Instagramin stoorin puolella joten mindcoaching tuntuu todella henkilökohtaisesti osuvalta. Messuilla on tietenkin myös messutarjouksia sekä ai, että – skumppabaari ja kauneuden huutokauppa!

 

Osallistu arvontaan Instagramissa

 

Käy tutustumassa Kaunis sinä -messujen aikatauluun täältä ja löydä omat mielenkiinnon kohteesi! Käyhän sitten samalla osallistumassa mun Instagramitilillä @minultateilleblogi kahden messulipun arvontaan itsellesi ja ystävällesi! Lippujen arvonta on voimassa XX.XX klo XX.XX saakka. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti ja sovitaan sitten tarkemmin lippujen toimituksesta! Nähdään lauantaina messuilla!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.