Hae
Minulta teille

Sisustusunelmia Pinterestistä

Kuumemittari näyttää reippaasti yli 40.

Täällä muutto-/asuntokuumeillaan tosi pahasti. Päivittäin tulee selailtua eri vuokra- ja myynti-ilmoitukset läpi vaikka muutto ei siis ole millään ajankohtainen vielä muutamaan kuukauteen. Ehkä realistisesti ajateltuna aikaisintaan joskus loppukesästä, jos vielä silloinkaan. Eikä tietoa ole vielä edes asumismuodosta; haluttaisiin jo kovasti ostaa oma, mutta kuinka työsopimukset jatkuu kesän jälkeen? Kuinka kauas on mahdollisuus muuttaa, onko varaa pitää kahta autoa vai kulkeeko paikallisliikenne. Paljon on vielä huomioon otettavia ja laskelmallisia asioita.

 

 

Pinterest nostattaa kuumetta entisestään

 

Uuden kodin kuumeen villitsemiseksi on pakko tietenkin kaikkien asuntoesittelysivujen lisäksi plärättävä Pinterestiä. Ja tässäpä niitä ihania, ihania kuvakaappauksia unelmasisustuksestani on. Mikäli jollain teistä on sama maku ja myös jonkinlaista sisustus-/muuttokuumetta havaittavissa niin ei kestä kiittää.

Oon aina tykännyt hieman ’tummanpuhuvasta’ sisustuksesta. Rakastan vanhoja, vanhan näköisiä ja ajattomia huonekaluja. Aiemmin olin ainoastaan tumman ruskean puun ja beessin värien  perään enkä olisi koskaan uskonut rakastuvani mustavalkoiseen sisutukseen. Onneksi mieleni on muuttunut, huh! Parin vuoden aikana olen ollut enemmän ja enemmän rakastuneempi mustavalkoiseen sisustukseen, minkä seasta myös löytyy erilaisia puumateriaaleja ja värejä.

Etnisiä kuvioita en usko varsinaisesti koskaan tulevan näkymään meidän sisustuksessa, mutta haluaisin silti samantapaisella tyylillä tuoda esille Jeren pohjoisia juuria. Esimerkiksi Pentikin Saaga-, Kivi– ja Vekki-sarjat voisivat mielestäni sopia tällaiseen sisutukseen.

 

 

 

 

Naurattaa tuo viimeisimmän kuvan pöntön puolikas. Se oli oikeasti joskus tosi siistin näköinen, mutta nyt , kun katson sitä uudestaan niin mitähän päässäni on oikein liikkunut, että se on päässyt tallennettavaksi Pinterestiini. Noh, ehkä tänään se ei näytä hienolta ja taas joskus näyttääkin, haha. Toisaalta, mikäli meillä on joskus jälkipolvea niin pitäisikö jonain tylsänä päivänä lyödä lapsille posliinitussit käteen ja sanoa, että ”Koristelkaa pönttö”!

Kahdessa nuista kuvista näkyy tuo ihan mieletön vanhasta ovesta tehty liukuovi ja voi hitto vie toivoisin vielä saavani tuollaisen johonkin. Ystävillämme on tuon tyylinen laudoista tehty liukuovi vaatehuoneen ovena ja onhan se vain hieno. Hitsi, jos teillä joistakin on tuollainen kotona niin laittakaa ihmeessä kuvia vaikka mulle suoraan instassa @minultateilleblogi tai FB:ssä blogin sivujen kautta!

Päivittelin tuossa omaa Pinterestiä blogillekin, jonne tulen tallentelemaan muun muassa ainakin juuri näitä sisustusjuttuja, Diy-projekteja sekä ompeluohjeita. Pitkään aikaan ei ole tullut Pinterestiä käytettyä, mutta ajattelin taas aktivoitua myös sen käytössä! Käykää ihmeessä seuraamassa @minultateille, jotta voin seurata teitä takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *