Hae
Minulta teille

Vintage on tänään

*Sisältää mainoslinkkejä

VINTAGE VINTAGE VINTAGE

 

Tämän yhteistyön kautta haluan vintagesta ja kierrätyksestä itse innostuneena näyttää, kuinka vintagevaatteet voi myös liittää tämän päivän kuteisiin!

Korviini on kantautunut puhetta, jossa monet ovat yhdistäneet vintagemuodista puhuttaessa sen pin upiin, olkatoppauksiin sekä niin sanottuihin mummon mekkoihin. Sanon tähän oman vastalauseeni; vintage voi olla ja mielestäni onkin ajatonta muotia!

 

Piviksen vintagevaatteet: Musta kuviollinen takki – Vihreä paita – Ruudulliset kimaltavat polvihousut

 

Piviksen vintagevaatteet: Vihreä paita – Ruudulliset kimaltavat polvihousut

 

 

Ihana vintageliike Pivis on toiminut verkkokauppana jo vuodesta 2010, mutta nyt Piviksen löytää myös Oulusta kivijalkaliikkeenä Rautatienkadulta. Tämä liike osui silmiini kevään aikana sattumalta siitä ohi ajaessani ja sen jälkeen yhteistyöidea on muhinut päässäni. Pari viikkoa sitten tuli oikea aika lähestyä Pivistä ja kysyä yhteistyömahdollisuutta. Ja onnekseni sain vastaukseksi innostuneen vastakaiun! Sain vielä kuvailuihin mukaan mallikaverin ja oli ihan supermukava toteuttaa kuvailut yhdessä.

Kuten ylemmistä kuvista näette, minusta nuo meidän vaatteet näyttää tosi kivalta! Aivan hyvin 2000-luvun katukuvaan ”kuuluvia” muotivaatteita voi yhdistää vintagen kanssa.

 

Piviksen vintagevaatteet: Tummansininen lyhythihainen paita – Vaaleat housut- Vaalea pikkulaukku – Punainen paitis – Musta solkivyö

 

Piviksen vintagevaatteet: Tummansininen lyhythihainen paita – Vaaleat housut- Vaalea pikkulaukku

 

Piviksen vintagevaatteet: Punainen paitis, jossa oli niiiiiin ihanat napit – Musta solkivyö

 

Vintagevalikoimastakin löytyy tämän kesän ykköshousuja; suoria, tyylikkäitä ja leveä lahkeisia. Vaaleat kuvassa näkyvät housut ovat Piviksestä, mustavalkoraitaiset alle vuoden vanhat uutta tuotantoa.  Miettikääpä myös esimerkiksi päälläni oleva punainen, tunikamittainen paitis, mustien kiiltäväpintaisten legginsien kanssa. Oijoi kuinka kivalta näyttäisi. Kyseinen paita on kyllä niin monikäyttöinen kuin vain sille käyttötapoja keksii.

 

Piviksen vintagevaatteet: Valkoinen hame värikkäillä kuvioilla – Musta solkivyö – Vaaleanpunainen mekko

 

Piviksen vintagevaatteet: Valkoinen hame värikkäillä kuvioilla – Musta solkivyö

 

Piviksen vintagevaatteet: Vaaleanpunainen mekko

 

Piviksen vintagevaatteet: Vaaleanpunainen mekko

 

Kesän juhlia unohtamatta vintage ja Pivis tarjoavat vaihtoehtoja myös juhlapukeutumiseen. On ysäriä, kasaria ja vanhempaakin vaihtoehtoa. Mekkoa sekä hametta. Mitä nyt itsellä mieli tekee juhliin päällensä pukea. Kaiken ei aina tarvitse olla uutta tuotantoa ollakseen upeaa ja kaunista, upea ja kaunista voi löytää myös kierrättämällä. Ja onhan kierrätetty kuitenkin aina sen uudelle omistajalle täysin uusi.

 

Piviksen vintagevaatteet: Sini-punainen hame

 

Eniten ensimmäisessä kuvassa päälläni nähdyn mustan kuviollisen takin lisäksi minua ihastutti tämä viimeisen kuvan hame. Näitä molempia vaatekappaleita voisin rakastaa käyttää vaikka päivittäin. Ei mulla muuta.

Vielä kuitenkin ennen tämän postauksen lopettamista haluan antaa kaksi hyvää syytä vaatteiden kierrättämiselle:

  1. Viime vuosituhannen ja kierrätettyjen vaatteiden suosiminen on ekologista
  2. Vaikka ostat vintage- tai kierrätysvaatteen, niitäkin voi muokata itselleen sopivaksi ja mieleisekseen! Mikään ei estä sinua!

(+3. Muoti kiertää!)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.