Hae
Minulta teille

Hei kesä

Mä en oo vielä valmis tähän – hei kesä

 

Olenko yksin tämän tunteen kanssa, josta tuntuu ettei kesä vaan ota alkaakseen? Pakko sanoa, mutta kun viime viikolla kuulin että ensi – eli tällä – viikolla on jo juhannus, järkytyin. Siis missä välissä kesäkuu alkoi ja joko nyt pitäisi olla asennoitunut juhlimaan keskikesän juhlaa? Ei, ei ja ei. Tämän asian tiimoilta oma kalenteri on myöhässä.

 

 

Vastahan vielä viikko sitten kävin opparikavereiden kanssa opettajan kanssa juttusilla, että missä vaiheessa meidän työ on. Ei edelleenkään valmis, mutta voiton puolella. Vihdoin voidaan jo sanoa voiton puolella, vaikkakin paljon on vielä tehtävää jäljellä.

Vastahan juhlittiin valmistuneita. Ainiin joo, olihan se totta tosiaan jo kesäkuun eka viikonloppu, mutta ei siitä vaan niin kauaa ole. Ei juhannus ole ennen tullut näin nopeaa valmistujaisten jälkeen. Eihän.

Vastahan oli maaliskuu ja minä jännitin uutta työnkuvaa vanhassa työpaikassa. Ja nyt muka olen titteliltäni ”asiantuntija”. Eeeeh, what? Vuosilomasijainen kuitenkin vaan.

Vastahan vielä suojasin kaulani paksun kaulahuivin taa ja nyt muka pitäisi pärjätä hetki ilman? Tänään sää oli kyllä painostava, sateita enteilevä, mutta Oulussa tuulee aina. Onko siltikään laillista edes harkita kietoutuvansa huiviin?

Vastahan vain haaveilin kesäilloista ja yöttömistä öistä. Ja nyt tulevan viikonlopun jälkeen yöttömätkin yöt alkavat jo pimetä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.