Hae
Minulta teille

Millaisissa asioissa olen turhamainen x 5

Jokainen meistä varmasti myöntää olevansa turhamainen jossain. Itse huomasin yhtenä päivänä shoppaillessani mielestäni uuden ihanan hiustenhoitotuotteen, että kyllä sitäkin tuotetta ilman pärjäisi, mutta ko mää haluan hiukset kiiltämään! Aloin sitten pohtimaan missähän kaikessa muussa materialismionnellisuuteni, turhamaisuuteni ja ”nice to have” näkyy.

 

 

 1. Hiustuotteet. Rakastan hiuksia, jotka näyttävät kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. Itselläni on todella helposti kuivaksi menevä hiuslaatu, joka menee helposti ’säkkärälle’. Olen siis valmis laittamaan omaisuuttani jos minkälaisiin kosteutta, kiiltoa ja kimallusta antaviin hiustuotteisiin. Ah, rakastan.
 2.  Korvakorut. Mulla on heti todella paljas olo ellen pidä korvakoruja ja pidänkin niitä päivittäin. Ennen ostelin halpoja rihkamakoruja, mutta nykyään suosin laadukkaita ja etenkin suomalaista designia olevia korviksia. Kaulakorut ei oo mun juttu, mutta korvikset – ne täytyy olla.
 3. Koristetyynynpäälliset. Niitä meiltä löytyy ja ne ovat yksi asia, joita avopuolisoni mielestä jopa hamstraan!? Mitään en myönnä, mutta rakastan koristetyynyjä. Niillä voi mielestäni muuttaa sisustuksen ilmettä helposti. Ennen sohvatyynyjä piti olla useita ja erilaisia yksittäin, nykyään ostan tyynynpäällisiä aina parin.

 

 

4. Kullan ja hopean yhdistäminen keskenään asusteissa ja koruissa. Ei, ei ja ei. Mikäli laitat päällesi esimerkiksi kultaiset korvakorut, et voi todellakaan ottaa mukaasi laukkua missä on hopean-/metallinväriset yksityiskohdat. Ei tule kuuloonkaan.

5. Kulmakarvat. Mulle ei ole ongelma kulkea meikittömänä julkisilla paikoilla, mutta meikittömyys tarkoittaa kohdallani sitä, että kulmakarvat on aina laitettuna. Aikoinaan fiksuna teininä nypin kulmakarvani todella ohuiksi ja nyt sitten maksan siitä, että kulmakarvani eivät kasva kunnolla ja niissä on ’kaljuja’ kohtia ja ne häiritsevät itseäni suunnattomasti. Se on ehkä mun naamassa sellainen yks epävarmuuden kohta, koska kulmakarvani ovat luonnostaankin todella tummat joten ne kaljut kohdat kyllä hoksaa ja mielestäni kulmakarvani vaan ovat todella rumat ilman niiden meikkaamista.

 

Missä asioissa sä myönnät olevasi turhamainen?

6 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Vaatteet on mun aatteet.
  Kengät, kenkiä ei voi olla koskaan liikaa.
  Siinä ainakin jotain.

  • Anu kirjoitti:

   Oi, että. No vaatteetpa ja kengät justiin kans! Sinäpä sen sanoit! 😀

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Samaistun kulmakarva juttuun,ihan naku olo ilman 😀

  Huulipuna tai kiilto on myös mitä ilman tuntuu oudolta jos on laittautunu

  https://blogit.terve.fi/fitfatmama/

  • Anu kirjoitti:

   Kiitos! ?
   Ja joo! Huulipuna kyllä pittää olla, se antaa sen viimeisen silauksen!

 3. Marja P. kirjoitti:

  Mulla kans tämä; aina korvikset ja kultaa ja hopeaa ei voi sekoittaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.