Hae
Minulta teille

#eläse | Mitä jos olisin kirjoittanut blogia 10 vuotta sitten

Tulipa taannoin mieleeni, että haaveilin blogin kirjoittelusta miltei 10 vuotta ennenkuin uskalsin aikuisten oikeasti tehdä asian eteen mitään. Muistan edelleen ne mietteet ja ylitettävät esteet, joiden kanssa taistelin. Tähän postaukseen sain lopullisen inspiraation Annika Jaakolan #eläse -haasteesta. Tämä blogi ja mahdollisuus tämän kirjoittamiseen on yksi haave, jonka saavuttamisesta olen superkiitollinen. Ja elän sitä nyt.

 

Jos olisin kirjoittanut blogia 10 vuotta sitten olisin todennäköisesti kirjoittanut liiankin yksityisistä asioista liiankin avoimesti. Vaikka edelleen olen todella avoin, puhelias ja rehellinen luonne, onnekseni olen oppinut käyttämään suodatinta ja harkintakykyä siinä mitä kannattaa sanoa ääneen ja mitä ei. 10 vuotta sitten olisin todennäköisesti purkanut blogiin kaiken sen katkeruuden ja pahanolon entisestä väkivaltaisesta exästäni, puhunut asioista ottamatta niistä sen enempää selvää sivu suuni tai jopa saattanut julkaista vääränlaista huomiota herättäviä kuvia hetken mielijohteesta. Jos 10 vuotta sitten olisin kirjoittanut blogia ja joku olisi tullut kritisoimaan ulkonäköäni ja juttujani (mikä toisaalta olisi ollut hyvää herättelyä kaikkien edellämainittujen jälkeen), tuskin olisin enää halunnut julkaista yhtään mitään minnekkään enkä olisi tässä missä nyt olen. En eläisi tätä haavetta nyt.

 

#eläse

Toisaalta kiitän ehkä mennyttä minääni siitä, etten lähtenyt kirjoittamaan aiemmin. Toisaalta taas olen harmitellut, että miksi annoin pelkojeni estää minua saavuttamasta haaveitani aiemmin. Haastankin siis just SINUT, joka tätä kirjoitusta luet ja joka kokee #eläse -haasteen omakseen, ottamaan kopin. Ota koppi ja aloita tekemään jotain sellaista, josta aina olet vain uskaltanut haaveilla. Tee siitä haaveesta vihdoin totta, ELÄ SE. Tarkemmat ohjeet löydät Annikan instagram-julkaisusta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.