Hae
Minulta teille

Magic mandala

Rakastan vapaata taidetta. Ennenkaikkea piirtämistä sekä maalaamista. Jokin viikko taaksepäin syntyi jälleen yksi uusi korttipohja jonka jaan myös tänne teille mikäli haluatte sitä käyttää. Onhan se yksinkertainen, mutta mielestäni kiva kuitenkin! Toivottavasti tykkäätte!

 

 

 

Kuvan saaminen omaan käyttöön käy helposti joko puhelimella/tabletilla klikkaamalla kuvaa pitkään, jonka jälkeen tulee valikko ja ”Lataa kuva”. Tietokoneella klikatkaa kuvan päällä hiiren oikeaa näpsyä ja valikosta löytyy ”Tallenna kuva nimellä”. Kuvaa saa jakaa sosiaalisessa medissa ja mikäli esim instagramissa käytätte niin olisi kiva nähdä mitä esim olette mandalan keskelle kirjoittaneet! Mut löytää instasta nimimerkillä @minultateilleblogi , kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.