Hae
Minulta teille

Lopetan työt, sanon hyvästi

Olen todella kiitollinen siitä, että sain viimeisen puoli vuotta tehdä töitä ja suorittaa siinä samalla kaksi viimeistä opiskeluihini liittyvää harjoittelua palkallisessa työsuhteessa. Nuo paikat ovat harvassa ja voi sanoa, että kävi superhyvätuuri.

 

Lopetan, hyvästi

Huomenna kuitenkin sanon ainakin toistaiseksi, olemalla tietämätön palaanko, hyvästit tuolle työpaikalle. Olen viihtynyt vaikka työnkuva itsessään tuntuikin ensihuuman jälkeen todella kuluttavalta. On hyvä oppia työskentelemään paineen alla ja näkyviä tuloksiakin sain tehtyä omalla toiminnallani, mutta oliko juuri tämä työnkuva juuri itseäni varten. En ole siitä täysin varma. Työ ei ollut millään tavalla fyysisesti raskasta, mutta joinain päivinä se tuntui henkisellä tasolla siltä, että vaikka kuinka teit omasta mielestäsi parhaasi ja ajattelit asiakkaiden etuja, sekään ei riittänyt vaan sinun odotettiin pystyvän taikomaan asioita tyhjästä ja luultiin keksivän omia sääntöjä.

Nyt siirryn hetkeksi vielä takaisin koulun penkille yrittämään saamaan itseäni valmiiksi sosiaalityön ammattilaiseksi jättäen työsalkkuni. Minulla ei ole hajuakaan mitä odottaa tulevaisuudelta.

 

 

Katso myös tämä postaus: Vaatevallankumous 2019

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Se on joskus näin, että pitää jatkaa matkaa 🙂 Onnea siis kovasti seuraavaan askeleeseen.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.