Hae
Minulta teille

Tämän syksyn odotetuimmat tv-realityt

Halusin ehdottomasti julkaista tälle päivää vielä kirjoituksen, jossa käyn läpi tänä syksynä teeveseen tulevat realityohjelmat. BB-alkaa jo tänään joten huomenna tämän kirjoituksen julkaisu ei olisi kovin loogista.

 

 

Puhun joskus itsestäni ihmisenä, joka on huono seuraamaan tv-ohjelmia. Täytyy kuitenkin myöntää, että viimevuosina ohjelmatarjonta on omaan makuun parantunut huomattavasti ja vuosi vuodelta löytyy entistä enemmän mielenkiintoista seurattavaa, etenkin tämän syksyn odotetuimmat tv-realityt vetävät puoleensa. Ehkä tv-kulttuurimmekin on muuttunut, että nykyään oikeiden ja tavallisten ihmisten elämä kiinnostaa enemmän kuin näytellyt ohjelmat. Eikait me suomalaiset uteliaita olla!? Ei, tiedonhaluisia vain…

Odotatko sää jotain näistä ohjelmista yhtä paljon tai jotain muuta ohjelmaa, jota en maininnut?

 

 

Omalta syksyn ”pakko katsoa ainakin nämä ohjelmat” -listalta löytyy viiden vuoden takaa ohjelmistoon palaavia ohjelmia kuten myös jo 10. kautta tehtävää realitya

 

Big Brother

Isoveli ei ole valvonut muutamaan vuoteen, mutta kyllä ohjelmassa kuin ohjelmassa on hyvä, että välillä pidetään pieni tauko jotta ikävä kutsuu takaisin. Valehtelisin, jos väittäisin etten joka kerta Big Brotheria katsottaessa mieti, että millaista olisi ollut päästä karsinnoista taloon saakka. Omista BB-karsinnoista on 11 vuotta aikaa ja tänäkin vuonna kyllä mietin, että ilmottaudunko, koska olen käynyt niin lähellä taloon pääsyä ja voiskohan sinne pääsy olla mahdollista, mutta asia jäi jälleen sikseen.

Mikäli kiinnostaa nähdä jo etukäteen miltä talo näyttää, löysin esittelyvideon talosta. Tänään klo 21 Nelosella tuo nähdään sitten asukkaiden kera.

 

Selviytyjät

90-luvun lopussa, kun Selviytyjät oli uusinta uutta, seurasin ohjelman amerikkalaista versiota parin ensimmäisen kauden aikana. Muistan myös 1. suomalaisen version Selviytyjistä, Suuren seikkailun, jossa Jutta Gustafsberg kilpaili punaisella tukallaan.  En kyllä ole aivan varma, saisiko nuita kahta ohjelmaa mainita samassa lauseessa keskenään toistensa serkkuina.

Viime vuonna kotimaamme Selviytyjinä kilpaili jo entuudestaan tuttuja henkilöitä, mutta tänä vuonna kilpailijoissa on fifty-fifty jo julkisuuden henkilöitä sekä niin sanottuja taviksia. Aika siistä! Selviytyjät alkaa Nelosella 8.9.  ja pientä sneakpeakia voi käydä harrastamassa tämän linkin kautta. Itse huomasin, että makaako siellä joku paareilla? Onko kyseessä vakavakin loukkaantuminen vai mitä tapahtuu?

 

Arman Pohjan tähden alla

Armania ollaan kritisoitu paljon siitä, onko kaikki hänen näyttämänsä tunteet aitoja, näyteltyjä vai jopa ylilyötyjä. Siitä minä en tiedä, mutta aiheet joita Arman on käsitellyt juontamissaan ohjelmissaan Viimeinen ristiretki sekä Pohjantähden alla ovat olleet supermielenkiintoisia. Erilaiset kulttuurit ympäri maailmaa, erilaisten ihmisten maailman katsomukset sekä elämäntyylit ovat täydentäneet omaa tietopankkiani. Tulevalla kaudella Arman käy tutustumassa muun muassa kotihoitoon, jossa olen itsekin hoitajana työskennellyt eri kaupungissa. Saapa nähdä miltä se työ näyttää telkkarista käsin Nelosella 2.9. klo 21.

 

Ensitreffit alttarilla

Jaiksjaiks! Taas lähdetään kattomaan tuleeko toisilleen toisten puolesta valikoidut parit löytämään toisistaan elinikäisiä kumppaneita vai onko heidän kesänsä päätynyt avioeroon. Pari päivää sitten julkaistiin sinkut ja 3.9. katsotaan jo ensimmäistä jaksoa Avalta klo 21. Mitä mieltä te olette siitä, että avioliittoon menemisestä sokkona on tehty ohjelmaformaatti? Olen käynyt tästä asiasta keskustelua omassa tuttavapiirissäni ja asia jakaa mielipiteitä. Minun mielipiteeni ei ole kummoinen, tällainen ohjelma nyt vaan on ja se kiinnostaa tai ei kiinnosta. Mustavalkoista.

 

Vain elämää

Tähän alkuun kans lisään, että TITTIDITITTIDITIIIIII !! Mun ehdottomasti suokkarein ohjelma näistä kaikista. Niin ihana laulua, naurua, itkua, rakkautta ja halauksia sisältävä Vain elämää. Voi hitonhitsihitto ko vaan nautin ja elän myötä niitä fiiliksiä mitä artistitkin elää jakso jaksolta. Tunnen niin sielujen sympatiaa näiden taiteilijoiden kanssa. Vain elämää alkoi perjantaina 30.8. koostejaksolla, koska tänä vuonna ohjelmassa on mukana jo menneillä kausilla esiintyneitä artisteja uusine tulkintoineen joten vähän haettiin raapaisupintaa vanhojen muistelemisella. Ens perjantaina 6.9. klo 20 päästään sitten ihan kunnolla aloittamaan ja tunnelmoimaan. Mun ehdottomasti suokkarilaulajat tämän vuoden kokoonpanosta ovat Erin ja Antti Tuisku, mutta kuitenkin odotan jokaista jaksoa yhtä innolla ja tiedän, että aina joku johon oot luonut ”njääh, ei niin kiinnosta” asenteen pääsee yllättämään. Huippujahan he ovat vaan kaikki ja juuri sillä alalla missä loistavat.

 

 

 

Katso myös: Podcast suosituksia kuunteluun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.