Hae
Minulta teille

TOP 3 lempikivijalkaliikkeet Oulussa

Netissä shoppailu on kasvanut hurjaa vauhtia. Vaikka itse olenkin radikaalisti vähentänyt nettishoppailua ja etenkin uuden vaatetuotannon ostoa, käytän itsekin aika-ajoin myös erilaisten verkkomyymälöiden palveluita. Mutta mikäli ostokäyttäytymistäni vertaa vaikka viisi vuotta taaksepäin, olen avannut silmäni ja huomioni on kiinnittynyt kotikaupunkini, Oulun, kivijalkamyymälöhin.

Oulusta löytää ketjuliikkeiden lisäksi todella kauniita, laadukkaita tuotteita myyviä ja paikallisten yrittäjien kivijalkaliikkeitä ammattitaitoisella henkilökunnalla. Tietyistä liikkeistä on tullut mulle ehdottomia suosikkeja joissa rakastan asioida, kun tarvitsen jotain ja satsaan laatuun erittäin mielelläni. Saanen siis hehkuttaa mun ehdotonta TOP 3 -listaa Oulun keskustasta löytyvistä kivijalkamyymälöistä.

 

Kuva: Kurestore

 

Kurestore

Veikkaan, että olen pitänyt Kuresta jo aiemminkin niin kovasti ’älä mölöä’, että kukaan ei ihmettele liikkeen olevan listalla. Tämä ihana suomalaisen designin ja muodin myymälä avattiin Ouluun reilu kaksi vuotta sitten. Liike sijaitsee Hallituskadulla, eli ei aivan keskustan ytimessä, mutta minusta sitäkin paremmalla paikalla. Liikkeelle on helppo ja lyhyt kävelymatka keskustan muiden palveluiden luota ja liikkeen ympäriltä löytyy reilusti parkkitilaa eli autoilevankin on helppo saada parkkeerattua liikkeen läheisyyteen.

Kurelta löydät laadukasta suomalaista designia ja brändejä. Etenkin korvakoruja käyn itse ostamassa täältä, koska haluan tukea kotimaista yrittäjyyttä ja osaamista.

 

Kuva: Majashop

 

Majashop

Aivan Kuren naapurissa, parin liikkeen päässä samalla puolen katua sijaitsee pieni ja kaunis sisustusmyymälä. Majashopin ohi kävellessä kiinnittää aina huomionsa sen suuriin liikkeen ikkunoihin, jotka on somistettu aina pehmeällä, jo kodintuntua hehkuvalla fiiliksellä.

Majasta löytyy laadukkaita kodin piensisustamisen tuotteita, lahjatavaroita sekä lasten tarvikkeita. Oma viimeisin ostokseni Majasta on kummitytölle söpö Sass$Bellen kestävä ruokailusetti.

 

Kuva: Ruohonjuuri

 

Ruohonjuuri

Joo, Ruohonjuuri on ketjuliike, mutta täällä tykkään asioida muun muassa kosmetiikkaa ja terveystuotteita ostaessani. Viime käynnillä Katja Kokon gua sha -tuotteet lähtivät kotiin mukaani. Vaikka Oulun keskustasta löytyy paikkoja, joista kosmetiikkaa voi ostaa, Ruohonjuuresta löytyy kuitenkin paljon tuotteita joita ei muualta saa. Esimerkiksi tuotemerkki Boho, jonka BB-voidetta tykkään käyttää sekä Avrilin ripsiväri. Etenkin nämä kaksi tuotetta ovat sellaisia, jotka saan ostettua ainoastaan kyseisestä myymälästä. Ruohonjuuri on varmasti monelle ainakin nimeltään tuttu ja suosittelenkin käyttämään liikkeen palveluita, koska laajan kosmetiikkavalikoiman lisäksi myymälöistä saa ostettua laadukkaita luomu-, hygienia- ja kodinhoidontuotteita.

 

Mikäli olet Oululainen tai tulet vierailemaan Oulussa, meneppä käymään näissä liikkeissä! Voin vannoa, että saat iloista ja asiantuntevaa palvelua jokaisessa liikkeessä!

 

Linkit liikkeiden kotisivuille:

Kurestore

Majashop

Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.