Hae
Minulta teille

Ihan vaan maadoittumista

Pidin viime viikonlopun ajan tarkoituksenmukaisen tauon sosiaalisesta mediasta ja blogijutuista. Vaikka sosiaalinenmedia ja blogi on mulle tosi tärkeitä, pieni tauko tästäkin tekee joskus hyvää, koska välillä tarvitsen maadoittumista. Ihan vaan maadoittumista maailmaan aistien ja läsnäolon kautta.

 

 

Aina ei tarvi vihreitä mättäitä

Se kuinka tällä kertaa niin sanotusti maadotuin ei tapahtunut metsäretkellä taajuvuuden ulkopuolelle havupuiden lomassa, mutta yhtä tärkeällä tavalla, matkustamalla tärkeiden henkilöiden luokse ja olemalla mukana juhlistamassa rakkautta. Olemalla konkreettisesti läsnä ja osallistumalla sosiaalisiin tilanteihin ilman minkäänlaisia teknologisia välineitä ihmisten välissä. Vaikka kyse ei ollut vihreällä mättäällä makaamisesta vaan kaupunkilomailusta niin silti sain ladattua akkuja arkeen energialla, jonka sain muista ihmisistä sekä ihan vaan ikkunan läpi menevää elämää katsellessa. Perjantaina ja lauantaina käytin puhelinta ainoastaan tekstiviestien ja puheluiden tuottamiseen ja vastaanottamiseen niinkuin aikoinaan, kun puhelimessa ei ollut näiden toimintojen lisäksi mitään muuta.

Nyt on aloitettu arki näin tiistaina matkatavaroiden purkamisella, pyykkäämisellä, mietitty mitä ruokaa ostetaan kaupasta loppuviikoksi syötäväksi, keksitty omasta mielestä huiseja blogikirjoitusideoita ja otettu yksi askel eteenpäin vaikuttajana sosiaalisessa mediassa. Hyvin ladatut akut ja ihana arki. Terve ja heipähei, mukavaa viikkoa teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.