Hae
Minulta teille

Ota koppi ja anna kehu

 

Ota koppi tästä haasteesta ja anna kehu

Tänä maanantaina niin myös mulla kuten monella muullakin näytti menevän maanantai enemmän tai vähemmän päin prinkkalaa millon mistäkin syystä. Ajattelin, että kokeiltasko yhdessä sitten tehdä tästä loppuviikosta vähän edes parempi ja haluan heittää ilmoille pienen haasteen, josta kuka vaan voi ottaa halutessaan kopin:

Jotta loppuviikko olisi vähemmän kurja vastoinkäymisten maanantain jälkeen, vaikutetaan toistemme mieleen ja kerrotaan jollekin hyvälle ystävälle tai läheiselle kehu miksi juuri hänestä pidämme. Mikäli itse vastaanotamme kehuja, ei aleta väheksymään itseämme ”perussuomalaiseen tapaan” vaan sanotaan vain KIITOS.

 

Minä kehun avopuolisoani

Vaikka me kaksi härkää aika ajoin olemmekin sarvet vastakkain, sinä olet yksi lempeimmistä ihmisistä ketä olen koskaan tuntenut. Lohdutat silloin kun tarvitsee ja naurat mun huonoille vitseille mun kanssa. Oot vaan niin ihana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.