Hae
Minulta teille

Kukkaa, ruutua ja auton turvavöitä

Mietin pitkään, julkaisenko tälle viikkoa enää toista postausta, koska Vaikuttajamedialla oli erittäin musta alkuviikko, josta voitte käydä lukemassa esimerkiksi, Vaikuttajamedian toisen perustajan, Johannan blogista. Iloisten päivitysten tekeminen instagramiin ja blogikirjoitusten julkaisu siihen rinnalle ei tuntunut oikealta, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja ajattelin, että kyllä Eve haluaisi kaikkien jatkavan eteenpäin eikä antaa Vaikuttajamedian pysähtyvän.

 

 

Halusin kerrankin tehdä tällaisen kivan asupostauksen. Kuvissa mulla on päälläni Uhanan Holiday Eternity shirt, Kappahlin ruutuhousut (jotka löysin kirpparilta 0,50 eurolla!!) sekä Globe Hopen Kaste olkalaukku. Tennarit on Vagabondin. Nää on niin mun yhtiä vaatekaapin lemppareita! Mukavia päällä, laadukkaita sekä laukku on just sopivan kokoinen omiin tarpeisiin esimerkiksi kaupungilla käydessä. Laukkuun mahtuu helposti lompakon, puhelimen, kotiavainten ja huulirasvan lisäksi vielä kangaskassi taiteltuna mahdollisia ostoksia varten. Ja believe me, lompakkoni ei ole mikään pieni klipsikukkaro.

Ja tiesittekö, että housujen lisäksi myös laukku on kierrätyskamaa vaikka uutena olenkin sen ostanut. Laukku on tehty Suomessa käsityönä vanhoista auton turvavöistä sekä kierrätysnahkasta. Uhanankin tuotteet on valmistettu niin, että niiden alkuperää ei tarvitse arpoa vaan tiedot löytyvät heidän kotisivuiltaan. Aa, että.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.