Hae
Minulta teille

MY DAY 7.10.2019

MY DAY

Tämän postauksen piti tulla ulos jo eilen illalla, mutta teknisten ong.ien vuoksi sain ladattua tämän vasta tälle aamua niin IG TV puolelle kuin blogiin.

Päivää kuvatessa kaikki meni siihen asti hyvin, kun aloin kuuntelemaan about klo 17 Jäljillä-podcastia ja nukahdin hyväksi toviksi. Tämän jälkeen totesin etten enää ehdi kuvata lisää vaan editoin videon saadakseni sen luvatulle päivälle katsottavaksi, MUTTA: editointiohjelma ei jostain syystä alkanut lataamaan videon lopullista versiota, mutta kun se vihdoin tapahtui ja video oli IG TV:ssä huomasin, että videossa esiintyvät tekstit eivät näy oikein. IG TV zoomaa videoita hieman alkuperäisestä ja olin asettanut tekstejä liian reunaan joten niistä jäi osa piiloon. Nyt on kuitenkin (toivottavasti) nämä pienet, mutta niin suurelta tuntuneet, ongelmat kohdattu ja korjattu joten pääsette nauttimaan pätkän meikäläisen päivästä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.