Hae
Minulta teille

Käpy, Kaura, Laine – Mitä söpöjä nimiä nämä ovat

Ensimmäisen kerran Törmi Designin luomukset kotiutui mulle jouluna 2018, kun sain ihanat Käpy-nappikorvakorut serkkutytöltäni joululahjaksi. Tämän jälkeen olenkin ollut ihastunut brändillä toinen toistaan sievimpiin ja käytännöllisimpiin korvakoruihin, jotka sopivat mielestäni niin arkeen kuin juhlaan. Törmidesign julkaisi uusimman mallistonsa 17.9., jonka tuotteet nähtyäni olin jälleen ihan mennyttä naista. Mallistosta mulle kotiutui ihanat Kaura sekä Laine -korvakorut.

Suomalaisen designin ihailijana sain ilokseni haastatella blogipostauksen muodossa tämän brändin, korujen luojaa, Mimmi Törmiä. Ihan vaan siksikin olen tästä haastattelusta innoissani, koska Mimmi tulee myös Oulusta! Mimmi on koulutukseltaan tekstiiliartesaani, jonka intohimona on käsillä tekeminen, luova työ ja kauniit esineet.

 

Kaura / Törmi Design

 

Käpy / Törmi Design

 

Kaura ja Laine / Törmi Design

 

Hei Mimmi! Kerro, milloin aloit tekemään koruja itse ja mistä materiaaleista korusi valmistuvat?

”Koruja alkoi syntyä muutama vuosi sitten aluksi muun muassa muovista, nahkasta ja kankaasta, jotka antavat materiaaleina paljon mahdollisuuksia, Tänä vuonna kuvioihin tuli puu, johon rakkaus leimahti heti. Koivu on ekologinen, kestävä ja kevyt materiaali.”

Korujen luomisprosessissa Mimmi suunnittelee korujen kuosit itse käsin piirtämällä. MImmille on tärkeää, että tuotanto tapahtuu lähellä ja tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja kestäviä. Osien laserleikkaus, kuvien paino ja lakkaus tapahtuu Helsingissä. Kokoaminen tapahtuu pääasiassa Mimmillä itsekseen, joskus rakkaan äidin avustuksella.

 

Kanerva / Törmi Design

 

Apila / Törmi Design

 

Mikä tekee TörmiDesignista Törmidesignin?

”Törmi Design korut ovat värikkäitä, siroja, kekseliäitä ja leikkisiä.”

Näissä julkaisemissani kuvissa näette vain murto-osan siitä, millaisia koruja Mimmi tekee, joten klikatkaa osoitteeseen tormidesign.com ja ihastukaa lisää! Ja huomasitteko, jokaisella korumallistolla on oma söpö nimi. Mimmi kertoo innoituksen korujen nimiin tulevan mielikuvista, luonnosta ja kaupungin arkisista asioista.

Tulevaisuudessa Törmi Designilta tullaan näkemään korujen lisäksi muun muassa sisustustuotteita ja julisteita. Haaveena ja unelmana Mimmillä on myös tehdä Törmi Designille taiteellinen ja leikkisä neulemallisto.

Haluan valmistaa asiakkailleni kauniita, käytännöllisiä ja laadukkaita tuotteita nyt ja jatkossa.

 

Kanerva, Apila, Käpy, Kaura ja Laine / Törmi Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.