Hae
Minulta teille

Vilnan pari vintageliikettä sekä uniikkien vaatteiden myymälä

Yks reissun parhaimmista asioista on se, kun matkaseuralaiset jakaa sun kans samat mielenkiinnon kohteet! Yhtenä päivänä Vilnan reissullamme kierreltiin tyttöjen kanssa keskustan ja vanhan kaupungin tarjoamia erilaisia liikkeitä. Minun mukaani ei tarttunut ostoksia vaikka parit housut sovitinkin, mutta en uskaltanut ostaa mitään isompaa sillä meillä ei mennyt yhtään matkalaukkua ruumaan ja jo kotoa lähtiessä käsimatkatavaralaukkuni meinasi rikkoa sallitun kahdeksan kilon painorajan.  Voin kuitenkin lämpimästi suositella seuraavaa paria liikettä mikäli vintage ja second hand kiinnostaa! Joukossa on myös yksi liike, joka ei ole kumpaakaan, vaan liikkeessä myydään paikallista uniikkia muotia. Jokaista vaatetta tai asustetta ei ole myynnissä kuin muutamat kappaleet.

 

Humana

Humana, Trakų g. 16, Vilnius 01132, Liettua

 

Humana, Trakų g. 16, Vilnius 01132, Liettua

Humana oli kahdessa kerroksessa toimiva kirpputorimyymälä, jossa oli valtavasti myytävää. Täällä vaatteet oli runsaudesta huolimatta järjestetty siististä hintatason tai sen mukaan oliko kyseessä hametta, neuletta vaiko takkia. Tuotteiden hinnat pyörivät alle 10 euron ja paikan suosittavuudesta kertoo se, että se oli täynnä asiakkaita.

 

De Zavu Vintage boutique

De Zavu Vintage boutique, Šv. Ignoto g. 3, Vilnius 01144, Liettua

 

De Zavu Vintage boutique, Šv. Ignoto g. 3, Vilnius 01144, Liettua

Tämä liike oli niin ihana ja rauhaisa! Myymälä oli yhdessä tasossa ja myytävät tuotteet oli valittu erittäin tarkkaan. Esillepano tuotti mulle erityistä mielihyvää, sillä vaatteet oli laitettu rekkeihin värikoodeittain. Mikäli joku meistä olisi etsinyt tietyn väristä vaatetta, täältä sellaista olisi ollu erittäin helppo etsiä. Myymälässä myytiin myös paikallisia käsitöitä kuten koruja ja hiusdonitseja.

 

Moustache boutique

Moustache boutique, Vilniaus g. 28, Vilnius 01144, Liettua

Tämä liike olikin sitten aivan älyttömän mielenkiintoinen! Nimittäin liike, jossa myytiin todella erilaista ja rohkeaa Liettualaisten muotisuunnittelijoiden tekemiä luomuksia. Yksikään vaate ei ollut tylsä! Muutenkin vaatteet oli tosi laadukkaan ja kestävän tuntuisia eikä niitä ollut saatavilla kuin muutama kappale per tuote. Löysin kyseisen liikkeen instagramtilin, josta voitte enemmän nähdä myynnissä olevia ja olleita tuotteita @moustacheboutique_.

2 kommenttia

  1. Raija kirjoitti:

    Vilnassa en ole koskaan käynyt muissa kuin ihan tavallisissa vaateliikkeissä. Käyttämämme hotellin lähellä on yksi käytettyjen vaatteiden liike. Paikalliset näyttävät siinä käyvän. Ostan lähes kaikki kenkäni Vilnasta ja niitä on todella kertynyt. Toki muutama liike on lopettanut, syynä tietysti se että myös liettualaiset ostavat yhä enemmän netin kautta.

  2. Raija kirjoitti:

    Totta tuo että yhteiset intressit ystävien kanssa takaa onnistuneen loman. Ystäväni ovat kaikki kulttuurin ystäviä joten ei vaikeaa ole valita heitä myös matkoille mukaan. En ole kylläkään mikään kokoaikainen himoshoppaaja vaikka juuri Vilnasta olen ostanut jo noin 10 vuotta lähes kaikki vaatteeni ja kenkäni. Kun tietää paikat eli liikkeet, ei ostoksiin tuhriinnu liikaa aikaa. Neljä vuorokautta ollaan aina Vilnassa, se on riittävä aika eikä tarvi kiirehtiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.