Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Luksusta aamuun

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Mulle on aikuisiällä puhjennut sitä sun tätä allergiaa sekä ihoni on erittäin herkkä. Olen joutunut suoraan sanottuna kahlaamaan kosmetiikkatuotteita läpi, jotta olen löytänyt niistä itselleni juuri ne sopivimmat tuotteet. Pahimmillaan olen saanut epäsopivista kosmetiikkatuotteista kasvoihini palovammoja muistuttavia allergisiareaktioita joiden paraneminen ei ole käynyt hetkessä. Suosin kosmetiikan käytössä niin synteettistä että sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikan ostopaikkana suosin Ruohonjuuren myymälää, koska sieltä olen aina saanut hyvää asiakaspalvelua ja luotettavaa tietoa. Sain Ruohonjuurelta itselleni paketin omista lempikosmetiikkatuotteistani, joita olen käyttänyt tai käytän tällä hetkellä omassa arjessani. Ajattelin tässä postauksessa esitellä teille muutaman lempituotteeni joita tykkään käyttää aamuisin kasvojen pesun yhteydessä etenkin, kun kaipaan hieman luksusta arkeen! Lisäsin myös IGTV:n puolelle tutoriaalin näihin tuotteisiin liittyen, joka löytyy tämän postauksen lopusta.

 

 

Ensiksi pesen ihoni ihonhoidon ihmesienellä Collagen Konjac Spongella sekä Mossan puhdistusvaahdolla. Collagen Konjac Sponge syväpuhdistaa, uudistaa, kuorii ja heleyttää ihoa. Se on helppo ja 100% luonnonmukainen valinta, johon on äärimmäisen helppo rakastua! Se puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee kuten esimerkiksi kuona-aineet lähtee liikkeelle ja kasvojen verenkierto paranee.

 

 

Tämän puhdistuksen jälkeen laitan aamuisin, jolloin minulla on hieman enemmän aikaa, kasvoilleni Madaran Peel -kuorintanaamiota.  Kuorintanaamio virkistää, uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se soveltuu erityisen hyvin niille, joilla on muun muassa väsynyt, eloton iho juonteita, ryppyjä, tukkeutuneita ihohuokosia tai aknea. Kuorintanaamio on todella tehokasta ja sitä suositellaankin pitämään kasvoilla enintään 3 -10 minuuttia. Itse olen pitänyt naamiota iholla noin 5 minuuttia.

 

 

Kuorinnan ja sen pesun jälkeen levitän kasvoilleni iiiiiihanaa Bybin mansikkaseerumia. Tämä seerumi on erittäin hyvä boosti kuivalle, kiristävälle ja herkälle iholle. RRRrakastan tätä tuotetta! Seerumi tuoksuu ihanalle ja imeytyy nopeasti ihoon parantaen erityisesti pintakuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta, Tuote on valmistettu kylmäpuristetuista mansikansiemenistä jotka ovat mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineita, joten kyseessä on todellinen kestävän kehityksen tuote!

Tiesithän, että seerumin jälkeen iholle tulee/voi laittaa vielä kasvovoiteen. Minun aamuihin kuuluu Mossan virkistävä päivävoide, jonka sisältämät aktiiviset ainesosat kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Päivävoide sisältää marjojen vitamiinien lisäksi hyaluronihappoa, joka silottaa juonteita ja kosteuttaa ihoa.

 

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.