Hae
Minulta teille

Onnea ihana Vaikuttajamedia

Viime lauantai vierähti aikamoisissa tunnelmissa ja sain olla osa juhlia, joihin tämä pienen maalaiskylän tyttö ei ole koskaan aiemmin osannut kuvitellakkaan osallistuvansa.

 

Kuva: Janinacharlotta

 

Kuva: Janinacharlotta

 

Kuva: Janinacharlotta

 

Kuva: Janinacharlotta

 

Helmikuusta 2019 saakka olen saanut olla osa nopeasti kasvavaa Vaikuttajamediaa ja edelleen tuntuu hassulta, että tämä pieni blogini silloin vuoden alusta pääsi osaksi aika huimaa, sanoisinko menestystarinaa, joka oli silloin alkuluvuissaan ja sivuja kirjoitetaan vain lisää.

Mulla on alusta asti ollut pienet ja vähän suuremmatkin unelmat blogini suhteen. Realistisesti ajateltuna blogeja on tänä päivänä niin paljon, että jos sulta ei löydy mitään mind blowing ideaa, tyyliä kirjoittaa blogia tai et osaa markkinoida blogiasi, on erottuminen muista erittäin haastavaa. Sanonta ’etsiä neulaa heinäsuovasta’ kuvaa mielestäni hyvin blogien yleisyyttä. Siksikin Vaikuttajamediaan kuuluminen on ollut super iso juttu, koska olen saanut korvaamatonta tukea, boostia näkyvyyteen sekä ratkaisuja teknisiin ongelmiin.

Että semmosta. Mennään etiäpäin nenä tulevaa kohti! Onnea ihana Vaikuttajamedia ja ihmiset sen takana!

 

Kuva: Janinacharlotta

 

Kuva: Janinacharlotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.