Hae
Minulta teille

Ensimmäistä kertaa saatavilla ikinä: Forsman Tea -joulukalenteri (+ INSTAGRAM-ARVONTA!)

Mulla on ollut itsessäni pitelemistä lokakuusta saakka, etten kuluttaisi joululauluja loppuun ennen joulua enkä ole voinut ostella itselleni minkäänlaisia herkullisia joulukalentereita, jotta en aukaisisi niitä samalle illalle. Nyt kuitenkin olen superinnoissani, koska voin virallisesti kuuluttaa joulukauden avatuksi! Tämä ei nyt anna lupaa vieläkään avata joulukalenterin luukkuja, mutta sain sellaisen teille arvottavaksi Instagramissa ja kalenteri kerkeää voittajalle loistavasti marraskuun loppuun mennessä!

 

Kuva: Forsman tea

 

Nimittäin kotimainen yritys Forsman Tea myy tänä vuonna ihkaensimmäistä kertaa omaa joulukalenteriaan – teejoulukalenteria! Aaro Forsman Oy on suomalainen vuonna 1979 perustettu teetalo, joka pakkaa ja maustaa teet Suomessa, pohjoismaiden suurimpiin kuuluvalla teetehtaalla Vantaalla. Forsman tean valikoima sisältää teemaailman hienoimpia helmiä, perinteisiä klassikoita sekä uusia mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Valikoimasta löytyy mm. mustaa-, keltaista-, vihreää-, valkoista- sekä Oolong teetä. Maustamattomien teiden lisäksi Forsman tean valikoimasta löytyy lukuisia taiten maustettuja makuteitä sekä useita Luomu- sekä Reilun kaupan teitä. Maustetut teet eivät tule Forsmanille valmiiksi maustettuina, vaan ne syntyvät yrityksen omassa tehtaassa vuosien saatossa hioutuneen reseptiikan ja tuotantotapojen avulla.

Nämä joulukalenterit ovat käsin pakattuja suomalaiseen pahviin tehtaalla Vantaalla. Pakkaus on muoviton, 100 % kierrätettävä, ja kalenterissa on 25 luukkua. Biohajoavista pyramidipusseista löytyy mustaa, vihreää, rooibosta, maustamattomia ja maustettuja teelaatuja. Sen lisäksi kalenterista löytyy upeita teeruusukkeita. Osa teistä on klassikkomakuja, osa suurta suosiota saaneita uutuuksia, lisäksi löytyy kalenteria varta vasten kehitettyjä makuja.

Klikkaa siis TÄSTÄ ja käy osallistumassa!

(Arvonta suoritettu! Linkki ei enää toiminnassa.)

 

Kuva: Forsman tea

 

Kuva: Forsman tea

Hox! Mikäli arpaonni ei suosi, näitä kalentereita on saatavilla muun muassa Prismoista, Stockmannilta, valikoiduista K-kaupoista, Forsman verkkokaupasta ja Forsman Teemyymälästä Vantaalta. Ja mikä hyvä syy ostaa itselleen juuri tämä kalenteri, sillä jokaisesta myydystä teekalenterista lahjoitetaan 50 senttiä WWF:lle arktisen luonnon suojeluun ja ilmastotyöhön (yhteistyössä mukana @wwfsuomi).

4 kommenttia

 1. minnesemeni kirjoitti:

  Minne se arvonta katosi? Eikös eilen illalla ollut tarkoitus arpoa?

  • Anu kirjoitti:

   Moikka! Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu Instagramissa. Su 24.11. ja la 30.11. vielä joulunavausarvontoja! Joulukalenterista lisää ensi viikolla.?

 2. Susanna kirjoitti:

  Tämä instan kilpailulinkki ei toimi ?

  • Anu kirjoitti:

   Hei! Poistin kuvan arvonnan suoritettuani ja saatuani voittajan kiinni. Tästä tuli kuitenkin palautetta ja ymmärrän sen täysin. Joulukalenterin luukkuja en tule poistamaan, siitä lisää ensi viikolla. Vielä su 24.11. ja la 30.11. arvotaan joulunavausarvontoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.