Hae
Minulta teille

Päässä pyörii ja välkkyy kuin discopallo

Huh, huh ja huh. Mulla on täällä aika tiukkaa settiä meneillään, kun yritän multitaskata monien eri hommien ja ideoiden välillä. Tuntuu ettei vuorokaudessa riitä tunnit tekemään kaikkea mitä haluaa, kun haluaa yrittää pitää myös sosiaalisen elämän jollain tasolla ja ehkä ulkoillakin joskus ettei viettäisi kaikkia päiviä neljän seinän sisällä. Herään aamuisin aina viimestään 8-9 välillä, jotta saisin mahdollisimman paljon tehtyä asioita päivän aikana. Suunnittelu, toteutus ja kaikki siinä välillä vie yllättävän paljon aikaa. Tuntuu, että päässä pyörii ja välkkyy kuin discopallo, kun en saa ideoiltani rauhaa.

 

 

Oon täällä suunnitellut teille instagramiin joulukalenterin johon liittyen olen lähettänyt varmasti satoja eri sähköposteja, säätänyt aikatauluja, valokuvannut, editoinut…sitten keksin yhtäkkiä et haluunkin avata uuden Youtube-kanavan hieman erilaisella sisällöllä johon olen nyt kuvannut videoita. En tiedä avaanko kanavan vielä tämän vuoden puolella vai vasta 1.1.2020. Riippuu kuinka saan sisältöä aikaan johon olen tyytyväinen. Lisäksi on koulu, josta haluan valmistua asap. Että kiirettä pitää. Hulluhan sitä on, jos ei kaikkea mahdollista yritä. 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.