Hae
Minulta teille

Joulukalenteri | Arvontoja instagramissa 1.-24.12. joka päivä

Aika on mennyt niin vauhdilla, että joulukuun ensimmäinen päivä on jo tulevana sunnuntaina! Ja joka vuosi ihmetellään samaa. ?

Mutta tämä vuosi on ensimmäinen, kun Minulta Teille Instagramin puolella tapahtuu jotain mieletöntä! Nimittäin yhdessä meidän upeiden kotimaan yritysten kanssa sain järjestettyä teille JOULUKALENTERIN! Oon niin innoissani!

 

 

 

 

Ensimmäisen luukun julkaisen 1.12. aamulla klo 9 ja ajastankin myös varalta jokaisen luukun tähän samaan kellon aikaan, jotta pääsette heti aamusta osallistumaan arvontaan! (toivotaan, että ajastukset toimii) Jokaisen luukun arvonta suoritetaan myös saman päivän iltana klo 19 jälkeen. Voittajat ilmoitan kuvateksteissä sekä instan stoorin puolella.

 

 

Tämän postauksen yhteydessä näette hieman, mitä luukuista muun muassa löytyy. Ainoa toive, mikä minulla joulukalenterin arvontoihin on se, että osallistuisitte jokaiseen arvontaan harkitusti ja rehelliseen tarpeeseen tai ajattelisitte jotain läheistä ketä ilahduttaa. Ei muuta. <3

 

 

 

3 kommenttia

  1. Ellen kirjoitti:

    Kuulostaapa ihanalta 🙂 Innolla odotan joulukalenteriasi

  2. Emilia kirjoitti:

    Siskolleni tämä olisi parasta jouluhemmettelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.