Hae
Minulta teille

Joulutapahtumia Oulussa

En ole itse ehtinyt käydä kuin yhdessä joulutapahtumassa tänä vuonna, mutta tarkoituksena olisi vielä mennä myyjäisten lisäksi käymään ehdottomasti joululauluissa. Tuli sitten mieleeni tuossa joululaulutapahtumia selatessa, että keräilen tänne blogin puolelle listan muutamasta joulutapahtumasta kotikaupungissani. Että ottakee Oululaiset, lähikuntalaiset ja Oulussa piipahtavat koppia, josko löytäisitte näistä mieluisia paikkoja vierailla vielä ennen jouluaattoa!

Ompa täällä muutenkin ollut nyt ikävän hiljaista Instagrami-joulukalenterin aloittamisen jälkeen. Tänään mulla oli taas vihdoin aikaa jälleen istua alas ja palata blogin kirjoittelun äärelle. Postaustahti alkaa taas kiihtymään! <3

 

 

ILOup jouluinen pop up -myymälä

Oulun Pikisaaren vanhalla villatehtaalla toimii 4.-21.12. (ti-pe 12-19, la 10-16 ja su 12-16) suomalaisen designin pop up myymälä. Myymälästä löytyy muun muassa, koruja, laukkuja, keramiikkaa, printtituotteita, tekstiilejä, piensisustustuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa.

ILOup Facebookissa

ILOup Instagramissa

 

Pikisaaren joulu

12.-22.12. aina torstaista sunnuntaihin klo 12-18 (su 12-16) Pikisaaressa järjestetään perinteiset joulumyyjäiset Keltaisessa talossa sekä Tuuma ja Tikki -myymälässä. Keltaisessa talossa on pop-up kahvio. Myynnissä on Osuuskunta Artesaarelaisten sekä OSAOn artesaaniopiskelijoiden tuotteita ja media-alan opiskelijoiden suosittu kuvausstudio! Lisäksi media-alan opiskelijat järjestävät Vanhan Villatehtaan pihapiirissä lasten jouluseikkailun!

Pikisaaren joulu Facebookissa

 

Villa Hannalassa tapahtuu

Toppilansaaressa sijaitsevassa Villa Hannalassa on ensi viikonloppuna 14.-15.12. lauantaina jouluinen kakkubuffet klo 11-18 sekä joululauluja. Sunnuntaina vietetään joulumyyjäisiä klo 10-15, jossa on myynnissä perinteisiä että modernimpia tuotteita. Kiertelyn lomassa voi myös käydä syömässä lohikeittoa tai juokasemassa sumpit kahvilassa.

Jouluinen kakkubuffet Facebookissa

Joulumyyjäistapahtuma Facebookissa

 

 

Tiernatori

Rotuaarilla 13.-22.12. auki oleva Tiernatori on pieni ja sympaattinen tori, jossa on tarjolla käsitöitä, koristeita, kodin käyttöesineitä, koruja sekä maittavia herkkuja. Torilla on ohjelmaa koko perheelle tiernapoikaesityksistä yhteisiin lauluhetkiin ja joulupukin vierailuihin. Tiernatorilla voi kuulemma myös nähdä alpakoita ja poroja!

Tiernatorin kotisivut ja tarkempi ohjelmisto

Tiernatori Facebookissa

 

Joulumyyjäiset Pateniemen Honkapirtillä

Joulumyyjäiset tulevat jälleen sunnuntaina 15.12. klo 10-14 Pateniemen Honkapirtille. Myynnissä on muun muassa leivonnaisia, käsitöitä, koruja, puutöitä, kransseja ja joulukortteja joiden lisäksi myös kahvio on avoinna. Tapahtumassa mahdollisesti tehtäviin ostoksiin pyydetään varaamaan käteistä.

Pateniemen joulumyyjäiset Facebookissa

 

Joulumielikeräys

Ei kuitenkaan unohdeta myyjäisiin osallistuessa heitä, jotka eivät itse pysty myyjäisissä ostoksia tekemään vaikka kuinka tahtoisivat. Nimittäin Joulumielikeräys järjestetään jälleen Zeppelinissä 13.-15.12., jolloin Joulumieli-kuusi koristeineen odottaa lahjakääröjä. Hyvinvointi ja taloudellinen turvallisuus ovat useimmille suomalaisille itsestäänselvyys, mutta kaikilla perheillä asiat eivät kuitenkaan ole yhtä hyvin. Joulumieli-keräyksen tarkoituksena on tuottaa konkreettista iloa joululahjan muodossa lapsiperheille joilla ei siihen itsellä ole varaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.