Hae
Minulta teille

DIY-lahja | Tee itse kaakaojuomaa (K-18)

Tein jo viime vuonna nämä diy-lahjat meidän perheiden aikuisille, mutta huomasin etten ollut niitä tänne jakanut joten teempä sen nyt!

Mulla aina vaihtelee vuosittain milloin jaksan tehdä enemmän itse lahjoja kuten käsitöitä tai makeisia, milloin ostan valmiita tuotteita tai aineettomia lahjoja kuten leffalippuja, arpoja, lahjakortteja. Periaatteena kuitenkin lahjojen tekemisessä/ostamisessa mulla on aina ollut se, että ei se määrä vaan se laatu, niin aineellisissa kuin aineettomissakin lahjoissa. Aineeton lahja voi olla myös yhteistä aikaa läheisen ihmisen kanssa.

 

Nämä kaakaopurnukat on super helppo tehdä! Tarvitset ainoastaan: ilmatiiviitä lasipurkkeja, lahjanarua, kaakaota, minivaahtokarkkeja sekä pieniä pulloja alkoholia (esim. Baileys suklaalikööriä).

Mittaa lasipurkin pohjalle muutaman ruokalusikallisen kaakaota ja lisää vajaa kourallinen minivaahtokarkkeja. Sulje kansi ja kierrä lahjanarua ympärille. Jätä toinen pää lahjanarusta hieman pidemmäksi, jotta voit lopuksi sitoa pienen pullon kaulastaan lahjaan mukaan.

Valmista! Lahjan saajan ei tarvitse kuin lisätä purnukkaan pienen pullon sisällön lisäksi lämmitettyä maitoa tai vettä ja nautiskella.

 

Vinkki 5: Tein itse purkkeihin vielä dymolla nimitarrat lahjan saajan mukaan. Näytti kivalta!

 

KATSO MYÖS: DIY heijastimet

2 kommenttia

  1. Melissa kirjoitti:

    Meillä tehdään myös herkkukaakaota tytölle 🙂

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.