Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Aineeton hyvinvointilahja itsellesi

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training
*Sisältää mainoslinkkejä

Jatkan vielä kirjoittamista edellisen postauksen aiheesta; aineeton lahja. Vieläkö mietit joululahjaa itsellesi? Voisiko se olla hyvinvointilahja?

 

 

Jo te pidempään juttujani täällä sekä instassa seuranneet tiedätte, että mulla on ollut elämäni varrella, jo teini-ikäisestä saakka, monen monta laihdutuskokeilua, mutta mikään niistä ei ole ollut koskaan pysyvä vaan pudotetut kilot ovat tulleet takaisin jopa moninkertaisina. Olen laihduttanut täysin väärin menetelmin kuten syömättömyydellä tai liikaa treenaamalla. Mulla ei ole ollut  minkäänlaista järkeä koko touhussa – ikinä. Olen aina ostanut salille treeniohjelmia, mutta en koskaan kokonaista hyvinvointipakettia, sillä olen uskotellut itselleni hallitsevani syömispuolen vaikka totuus on ollut käytännössä aivan toinen. Ei siis ole ihme, että treenikipinäni ei ole koskaan kestänyt kauaa, sillä kroppani ei ole jaksanut pysyä älyttömyyksieni perässä. Olen kirjaimellisesti rääkännyt itseäni veri suussa maistuen ilman, että treenistä olisi tullut oikeasti hyvä olo sen suorittamisen jälkeen. Kuntosaleista on tullut mulle paikka, joita pakenen. Treenaamisesta on tullut yksi iso mörkö.

On kulunut lähes vuosi siitä, kun olen viimeksi oikeasti ollut kiinnostunut treenaamisesta tai oikein syömisestä. Oon aivan eksyksissä. Minä kyllä hyväksyn itseni sisimmiltäni sellaisena kuin olen, mutta painoni on noussut lukemiin, joissa se ei ole ikinä ennen ollut. Haluan voida paremmin – pysyvillä muutoksilla. Aiemmin olin itselleni treenaamisessa armoton ja järjetön, nyt tulen olemaan armollisempi ja järkevämpi.

 

 

 

Tuntuuko susta, että pystyt samaistumaan kokemuksiini ja tuntemuksiini?

Vaikka en ole uskon ihminen, sanon silti, että rukouksiini vastattiin. Nimittäin sain mahdollisuuden osallistua MT Personal Trainingin Suurin muutos -valmennukseen, joka alkaa 6.1.2020 ja minähän tyttö otin sen ilomielin vastaan! Mikä sen parempi lahja itselle kuin hyvinvoiva muutos. Valmennuksen mukana saa treenin lisäksi herkullisia ruokareseptejä sekä ohjeita terveellisiin elämäntapoihin, joista on mahdollisuus pystyä pitämään kiinni vaikka koko loppuelämän ajan. En kestä, mikä joululahja tälle vuodelle!

Haluaisitko säkin voida paremmin ja lähteä mun kanssa tälle matkalle yhdessä?

Jos sun vastaus on kyllä, anna tänä vuonna joululahja itsellesi ja klikkaa Suurin muutos -verkkosivulle! Koodilla MINULTATEILLE saat  79 € maksavan valmennuksen hintaan 49 €! Valmennus alkaa tosiaan 6.1.2020 ja kestää 8 viikkoa eli loppuu 3.3.2020.

Valmennuksesta  saa avaimet pysyvään painonpudotukseen, järkevään liikkumiseen sekä oppii syömään terveellisesti ja monipuolisesti ILMAN KITUDIEETTAUSTA! Tässä valmennuksessa ei myöskään ole minkäänlaista salipakkoa eli treenaus onnistuu kotonakin…tai oikeastaan treenit on suunniteltu tehtäväksi missä vain! Vielä pienenä lisämausteena tässä valmennuksessa on, että eniten 8 viikon aikana pudottanut henkilö tulee voittamaan itselleen 500 €! Myös joka viikko prosentuaalisesti painoa eniten pudottanut henkilö palkitaan tuotepalkinnolla.

Annetaan lahjaksi meille itsellemme, Suurin muutos.

 

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.