Hae
Minulta teille

Jouluaattobingo

Jouluna 2017 tein ensimmäisen kerran veljen lapsilleni bingon pelattavaksi jouluaattona. Se oli silloin ehkä ”hieman alkeellinen wordin tekele”, kuten olin alkuperäiseen postaukseen kirjoittanut, mutta oikein toimiva!

Tänä vuonna sain vihdoin ostettua itselleni sivellintussit ja pääsin kokeilemaan niitä ensitöikseni tämän vuoden jouluaattobingoon! Joten, mikäli haluat itsekin tämän pelin käyttöösi, esim tietokoneen hiirellä napsauta vain alempaa kuvaa isommaksi ja valitse hiiren oikealla näpsyllä tulosta. Palkintojahan voi keksiä mieltymyksensä mukaan, mutta eiköhän hauskan pito, yhteinen tekeminen ja pelaamisen jännitys ole se tärkein! ❤

Bingon saa valmiiksi tekstitettynä joko valkoisella tai mustalla pohjalla TAI tyhjillä ruuduilla, jolloin ruudut voi täyttää haluamallaan tavalla!

 

Hyvää joulua teille kaikille!❤

Katso myös: Jouluaattobingo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.