Hae
Minulta teille

Kolmen ainesosan marjamascarponevaahto ilman lisättyä sokeria

Tässä aaton jälkeisinä välipäivinä ei välttämättä enää perinteiset jouluruoat ja -makeiset maistu, mutta mites olisi helppo kolmen ainesosan marjamascarponevaahto ilman lisättyä sokeria? Voin taata hyvän ja lempeän herkun, joka ei tuo sokeriähkyä kuten ne viimeksi nautitut konvehdit joita on vaan syötävä, koska joulu ja lupa syödä.

 

 

Tarvitset vain:

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk mascarponea

n. 3 dl pakastemarjoja (miksei tuoreitakin!)

Vaahdota vaniljakastike, lisää mascarpone ja haluamasi marjat (itse laitoin mustia viinimarjoja). Sekoita ainekset hyvin keskenään ja nauti. Jouluisena mausteena voit lisätä piparimurskaa.

Tällä ohjeella on helppo tehdä erilaisia makuyhdistelmiä mielensä mukaan!

 

 

Behind the scenes: Kuvatessani valmistamaani mascarponevaahtoa pari viikkoa sitten ajattelin, että pipari on kiva lisä, mutta nyt jouluna pipariähkynkin vedettyä en enää itse niitä lisäisi viereen enkä muruksi. Tuolloin kyllä maistui. ?

 

Katso myös: Gluteeniton mutakakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.