Hae
Minulta teille

Minustako uusi asmr-artisti?

Minustako uusi asmr-artisti?

Kesällä se ajatus tuli, marraskuussa ostin mikin ja aloitin asmr-videoiden kuvaamisen. Se mikä mua on yllättänyt videoiden tekemisessä on mikin asetusten saaminen oikeaksi. Tuntuu, että vieläkään en oikein ole saanut ääniin sitä parasta lopputulosta. Pienen jännityksen vallitessa kuvasin myös yhden videon vahingossa täysin ilman ääniä, koska mikki unohtui kytkeä päälle. Ammattimainen ote heti alusta lähtien.

Olen aiemmin kirjoittanut postauksen asmrstä TOP 3 ASMR-videot Youtubessa, joka kannattaa käydä vilkaisemassa ellet vielä tiedä mitä asmr on. Halutessasi voit myös katsoa ensimmäisen videon, jossa myös kerron ja konkretisoin asian pähkinän kuoressa.

Mutta pitemmittä puheitta, täsä ollaan ny. Katsotaan onko asmr-videot mun tekemänä onnistunut juttu. Linkkailen alas videot, jotka julkaisin eilen 1.1.2020 kanavan julkistamisen myötä. Käyhän kokeilemassa, kommentoimassa ja halutessasi tilaa kanava, jotta saat tiedon aina uusimmasta videosta! Kiitos!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.