Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Valmennusta kohti – omiin ruokailutottumuksiin järkeä jo etukäteen

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training
*Sisältää mainoslinkkejä

Enää pari päivää ja valmennus alkaa!! Mää en ehkä kestä. Toivottavasti teille asti sinne ruudun toiselle puolelle välittyy tämä jännitys ja innostus yhtälailla kuin suurena se on täällä. Kuitenkin ennen itse Suurin muutos -valmennuksen alkamista olen jo hieman remontoinut tapojani sekä tottumuksiani ja mikä treenaamisen ohessa on tärkeempää kuin syöminen.

 

 

Mä olen aina ollut huono syömään. Tarkoitan tätä eniten ruokailun rytmittämisellä sekä määrillä, Aamupalan syömistä kyllä rakastan yli kaiken ja se onkin paras tapa aloittaa uusi päivä sekä silloin, kun työskentelin virka-ajalla niin lounashan tuli syötyä joka päivä säännöllisesti. Mutta loppu päivä…loppu päivä onkin ollut jotain ihan muuta sekä kaikki vapaa-aika ja lomat mitä säännölliset kellon ajat ei koske. Tuolloin voi mennä aamupalan sekä lounaan lisäksi välipala, välipala, illallinen, välipälä, iltapala ja jopa iltapalan iltapala, jos hurjaksi heittäydyn valvomisen suhteen. Voi myös olla päiviä jolloin aamupala on vain kahvi ja mandariini jonka lisäksi lounas tulee seuraavaksi 6 tunnin päästä eikä sitten muuta päivän aikana syödäkään. Kyl ei oo mitään järkeä.

 

 

Pientä rytmitystä jo etukäteen

 

Mun oli siis pakko tehdä niin, että heti joulun jälkeen aloitin ennenkaikkea mun syömisen rytmityksen, että jaksan heti ekasta valmennuspäivästä, 6.1., jumpatapumpata kunnolla ja oikein enkä veren maku suussa. Eihän kroppa jaksa yhtään mitään, jos ei syö oikein. En ole käynyt vaa’alla tarkistamassa onko kiloja karissut, mutta siltä ei kyllä rehellisesti sanottuna tunnu sillä joulun kovehtipöhö on edelleen pahasti päällä (ja osa vielä syömättä, yh…). Kuitenkin, kun syön järkevämmin ja säännöllisemmin olen jo todella paljon virkeämpi enkä malta odottaa tulevaa maanantaita! Silloin vihdoin saan käyttööni myös valmennuksen ruokaohjeet, joiden kanssa jatkan matkaa oman suuren muutoksen kanssa terveellisiin elämäntapoihin.

 

 

TUUTKO mukaan Suurin muutos -valmennukseen

 

Onko sulla samoja haasteita kuin mulla? Määpä nyt ihan rehellisesti kopsaan vielä edellisestä postauksestani tähän loppuun minun alekoodin, jolla Suurin muutos -valmennuksen saa nyt 6.1. saakka hintaan 49 € (norm 79)! Eli koodilla MINULTATEILLE saat  79 € maksavan valmennuksen hintaan 49 €! Valmennus alkaa 6.1.2020 ja kestää 8 viikkoa eli loppuu 3.3.2020. Ilmoittautua voit klikkaamalla tästä suoraan valmennuksen kotisivuille.

Valmennuksesta saa avaimet pysyvään painonpudotukseen, järkevään liikkumiseen sekä oppii syömään terveellisesti ja monipuolisesti ILMAN KITUDIEETTAUSTA! Tässä valmennuksessa ei myöskään ole minkäänlaista salipakkoa eli treenaus onnistuu kotonakin…tai oikeastaan treenit on suunniteltu tehtäväksi missä vain! Vielä pienenä lisämausteena tässä valmennuksessa on, että eniten 8 viikon aikana pudottanut henkilö tulee voittamaan itselleen 500 €! Myös joka viikko prosentuaalisesti painoa eniten pudottanut henkilö palkitaan tuotepalkinnolla

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.