Hae
Minulta teille

Hiljaiseloa täällä, mutta elämää on riittänyt ympärillä

Hei vaan hei!

Tuntuu, että viime postauksen julkaisemisesta on ikuisuus, tarkalleen laskettuna 9 vuorokautta eli nyt niin järkyttävän kauan kuitenkaan, mutta silti. Siltä se tuntuu. Vaikka täällä blogin puolella on ollutkin hiljaiseloa, elämää ja tekemistä on riittänyt ympärillä.

Istun tällähetkellä junassa Helsingistä kohti Oulua ja ensihuomioikseni haluan kertoa teille, että en kyllä muistanut näiden junien haisevan näin pahalle! Kävin siis Helsingissä päiväreissun – lähdin yöjunalla Oulusta, osallistuin Helsingissä päivän aikana PING:n tapahtumaan ja tässä pari tuntia sitten nousin paluukyytiin. Molemmissa, niin makuuhytissä kuin tällaisessa työhytissä (kutsutaanko näitä sellaisiksi) on niin järkyttävän paha, pistävä haju, että nenäkarvatkin on jo varmaan kärventyneet.

 

 

Syy hiljaiselolle

Hiljaiselolle ei sen kummemmin ole syytä, en ole vain yksinkertaisesti ollut inspiroitunut kirjoittamaan postauksia. Yhtenä syynä oli tiukka tahti etsiä töitä ja kirjoitella työhakemuksia sillä raha kelpaa aina, toteuttaa oppariin liittyviä asioita, asmr-videoiden kuvailua sekä editointia…ja sitten olen halunnut viettää myös sosiaalista elämää. Jos vuorokaudet olisivat pitempiä, trust me, kyllä postauksiakin olisi syntynyt mutta kun ei ole. Sen sijaan mun reisiin on ilmestynyt niin paljon selluliittia, että järkytyin tässä taannoin erään liikkeen sovituskopissa housuja kokeillessani. Kaiken maailman vinkit otetaan vastaan, miten selluliitin saa hävitettyä NOPEASTI!?

Tosiaan kaikkea on tullut tehtyä ja tulen tekemään – huomenna aloitan päivätyöt sosionomina! Työ on osittain minulle jo tuttua, mutta kuitenkin täysin uutta. En malta odottaa vaikka viime yö junassa ei ollutkaan unentäyteinen ja tuskin ensiyöstäkään kummoinen tulee, kun jännitän varmaan niin perkuleesti. Ostin muuten nukahtamisvaikeuksiini ystäväni suosittelemana luontaistuotetta nimeltä KSM66, jännityksellä odotan, kuinka se minun pälliin tepsii.

Ei minulla tällä kertaa ollut tässä muuta, ajattelin alkaa katsomaan Netflixistä jonkin elokuvan, kun minulla vihdoin sinne tunnukset on. Star is Born olisi ainakin katsottavien listalla.

VOIKAA HYVIN  JA PALATAAN TAAS PIAN! <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.