Hae
Minulta teille

Uusien kokemusten ja oppien viikko

Nyt on kyllä takana uusien kokemusten ja oppien viikko.

Maanantai-tiistai välisen yön nukuin ensimmäistä kertaa junan kyydissä, tiistaina osallistuin ensimmäistä kertaa PING Helsingin tapahtumaan sekä kävelin toista kertaa täysin itsekseni pitkin Helsingin katuja eksymättä kertaakaan. Ihan mieletöntä huomata, että vihdoin jo suunnilleen osaan suunnistaa Helsingin ytimessä ilman, että Google mapsista tarvitsee tarkistaa missä mikäkin paikka sijaitsee.

 

Kuva: Laura Maunu Photography

 

Keskiviikkona sitten aloitin uudessa työpaikassa ja ihan uudella työnimikkeellä, jota varten olen pakertanut koulua viimeiset 3 vuotta. En ole vielä ihan valmistunut, mutta kevään aikana olisi tarkoitus ja nyt jo sain töitä sosionomina kuntoutustyön parista. En ehkä kestä. Tunne on aika huima, että saat luoda uraa siinä asemassa ja sillä työnimikkeellä, minkä eteen oot tehnyt älyttömästi töitä. Tämä tilanne ei ole mikään itsestään selvyys.

Vielä on puristettavana jokunen kuukausi tutkintotodistuksen eteen töiden ohella, mutta perkule, kyllä se tutkintotodistus mahdollisimman pian kolahtaa postiluukusta.

 

Kuva: Laura Maunu Photography

2 kommenttia

  1. Kati Niemi kirjoitti:

    Ihana kuulla että hommat etenee. Onnea työpaikasta, kuulostaa hyvältä. <3 Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.