Hae
Minulta teille

En muista mitään

Puhuin tässä jokin aika ystävälleni siitä, että kun stressaan asioita ja olen tarpeeksi väsynyt, tuntuu kuin en muistaisi mitään. Etenkin tuntuu, että en muista mitään silloin, kun kaikkia muitakin tärkeitä asioita pitäisi työpäivän lisäksi hoitaa. Aivan kuin imisin itseenikin samaa muistamattomuutta kuin läheiselläni on.

 

 

Jokainen uuden työn aloittanut osaa samaistua siihen, kun pari-kolme ensimmäistä viikkoa menee uusia asioita opetellessa ihan vara-akun voimin. Olet ensimmäisinä viikkoina superinnostunut uudesta työstä, haluat oppia työnkuvasi mahdollisimman nopeasti ja sisäistää mahdollisimman paljon hirveästä määrästä uutta infoa. Pidät tuntosarvet kokoajan pystyssä, kiinnität huomiota kaikkeen ja kaikkiin sekä seuraat silmätarkkana miten mikäkin asia tulisi tehdä. Annat itsestäsi kaiken ja enemmänkin, jotta oppisit mahdollisimman pian talon tavoille.

Ja sitten se, että nyt kun luulen tässä muutaman viikon aikana oppivani nämä kaikki uudet asiat niin milloin seuraavan kerran kysyn:”Mitä, miten, missä, täh,häh!?”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.