Hae
Minulta teille

Kuukausi valmennuksen jälkeen

Kuukausi sitten aloitin Suurin muutos -valmennuksen. En ole paljoa puhua pukahtanut siitä kuinka olen valmennuksessa edistynyt vai olenko edistynyt ollenkaan. No, aukaistaan tätä asiaa nyt sitten hitusen, koska siitä on kysytty.

 

 

Ensimmäisen kuukauden aikana minun kohdalla on tapahtunut ulkoisesti pieniä, mutta sisäisesti (vai älyllisesti??) suuria muutoksia. Valmennukseen kuuluu treenaamista, mutta suoraan sanoen minä näköjään oon niin laiska ja hedonisti etten ole montaa kertaa treenannut. Se on selitys, huono selitys, mutta kun ei lähde niin ei lähde. Salijäsenyyteen tms mulla ei ole ollut opiskelijana varaa jotta olisin käynyt tykkäämilläni ryhmäliikuntatunneilla sillä pelkka raudan nosto ei vaan oo mun juttu (palkkapäivää odotellessa). Kävelyillä olen kyllä käynyt aina sään salliessa ja muutoin harrastanut hyötyliikuntaa. Eli siinä mun liikkumiset. Ihanaa, kun vihdoin tuli tänne Ouluun lunta maahan eikä ole niin järkyttävän liukasta!

 

 

Mutta mitä syömiseen ja yleiseen olotilaan tulee niin voin loistavasti! Se on kumma juttu, että vaikka tietäisit tasan tarkkaan, että säännöllinen ruokarytmi on AA ja OO terveellisen ruokavalion lisäksi niin sen näköjään pitää jonkun muun sulle sanoa ennenkuin päässä napsahtaa päälle yksi hehkulamppu lisää. Mun ainainen herkkuhimo, iltanapostelut ja kropan pöhötys on poissa säännöllisen syömisrytmin ja iltapuuron ansiosta! Perkule vieköön tältäkö tuntuu normaali ja hyvä olotila vatsassa.

Olen ainakin saanut älynväläyksen järkevään syömiseen tästä valmennuksesta, vieläkö tulisi vastaan jotain muuta valaisevaa?

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Tsemppiä valmennukseen! Ne suurimmat muutokset tapahtuvat, kun ruokavalio on kondiksessa ja treenillä sanotaan olevan vain 20% vaikutus kropan muutoksiin, jos sellaisia haetaan 🙂 You got it!

    • Anu kirjoitti:

      Kiitos!? Näinhän se on, kyllä jo ruokavalion myötä on tullut iso muutos olotilaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.