Hae
Minulta teille

Mitä tehdä ystävänpäivänä Oulussa

Haluaisitko yllättää sinulle tärkeän ihmisen ystävänpäivänä, mutta et keksi, mitä voisitte tehdä yhdessä? Keräsin tähän postaukseen viime vuoden mukaan muutamia vinkkejä, mitä tapahtumia ja tarjouksia Oulussa on tulevana perjantaina! Ystävää on ihana muistaa ja ystävyyttä on aina syytä juhlia!

 

 

Vie ystävä kahville tai lasilliselle kuohuvaa! Esimerkiksi Coffee Housessa on nyt tarjouksena asiakasomistajille 2 kahvia 1 hintaan tai Frans & Camille -ravintolassa shampanjalasillinen 8 €. Myös kahvila Stockholm Isokadulla viettää koko viikon ystävänpäivää ja tarjoukset on sen mukaiset! Muun muassa kahvin ja Stockholmin donitsin voi tilata kahdelle yhden hinnalla!

Eikun syömään maukkaita burgereita ja jälkkäriksi hyvää musiikkia! Ravintola Tubassa on perjantai-iltana burgerbuffet klo 17-20 ja klo 21 esiintyy vielä Maya Paakkari -duo.

Miten olisi yhteinen leffailta Finnkinolla? Finnkinolla on nyt koko viikon tarjous, jossa saa ostettua elokuvalippuja kaksi yhden hinnalla.

Tämä, jos mikä kuulostaa aikamoiselta showlta! Teatteri Riossa esiintyy Drag-Leidit lavalla, jossa neljä suomalaista drag-viihteen ammattilaista laulavat Leidit Lavalle! Lea, Marion, Katri ja Paula loistavat lavalla musiikin voimalla muistellen aikoja syksyn sävelistä euroviisuihin. Eikun vielä lippuja metsästämään.

Mikäli yllätettysi on jääkiekkofani, Oulussa pelataan Kärpät-HIFK ottelu juuri ystävänpäivänä! Lippuja pääset ostamaan tästä klikkaamalla.

Jos folk-musiikki iskee, Oululainen LANAI-yhtye on esiintymässä perjantai-iltana 45specialissa laajennetulla kokoonpanolla. Tapahtuma infoineen löytyy mm. Facebookista.

Kauppakeskus Valkeassa on koko ystävänpäivän erilaista ohjelmaa tarjolla koko perheelle kuten myös Ideaparkissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.