Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Madara, madara, madara

Kaupallinen yhteistyö: Performission,fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Madara-brändin fanina sain mahdollisuuden kokeilla muutamia uutuustuotteita ja niistähän ei voi muuta kuin hypettää myös tänne blogin puolelle! Madara on laadukasta luonnonkosmetiikkaa Latviasta, jonka takana on neljä upeaa naista, joiden ideologia perustuu muun muassa siihen, että kosmetiikan tulisi kelvata jopa syötäväksi. Ja tottahan se on! Se mitä laitamme ja millä ruokimme ihoamme, suurinta ja ulointa elintämme, vaikuttaa myös siihen kuinka sisimpämme voi – ja toisinpäin.

 

Se mitä itse pidän tärkeänä kosmetiikkaa valitessa on mm. raaka-aineet eli INCI-lista. Mitä lyhyempi, sen parempi, eli vähemmän kemikaaleja. Myös se merkitsee, onko kosmetiikkaan käytetty eläinperäisiä aineita tai onko kosmetiikkaa testattu eläimillä.

Sain valita Madaran valikoimista itseäni kiinnostavia tuotteita, joten lähetäämpä kattelemaan mitä sieltä paketista löytyi!

 

Mielenkiintoa herättäviä tuotteita

 

 

Mitä en ole aiemmin kokeillut, on esimerkiksi nestemäinen luomiväri. Guilty Shades Eye & Cheek Multi-Shadow (sävy 64 HEAT) löysikin tiensä ostoskoriini tulevaa kesää ajatellen sillä tämä tuote on sekä luomiväri, poskipuna, korostus että varjostus. Kesällä tulee meikattua huomattavasti kevyemmin kuin talvisin, joten en malta odottaa, että pääsen testailemaan tätä ihan vain sävyttävän bb-voiteen kanssa.

Tämän tuotteen lisäksi otin kevään ja kesänmeikkeihin kaveriksi korkeakiiltoisen huulikiillon Glossy Venom Hydrating Lipgloss (sävy 74 NUDE CORAL). Omistan tämän huulikiillon lisäksi toisen värittömän huulikiillon, jonka ostin viime syksynä ja tiiättekö, kun on tottunut siihen, että huulikiillot on sellaisia oikein tahmaisia!? Ilokseni voin ilmoittaa, että tämä huulikiilto ei ole parin kokeilukerran jälkeen osoittautunut sellaiseksi! Mitään erinäisiä tuoksujakaan tässä ei ole, joten uskallan suositella hieman hajuherkimmillekin.

 

 

Kasvojen iholle valitsin yhtä lemppareista lemppareinta SOS-sarjan seerumia. SOS Hydra Repair Serum on voittanut vuoden 2017 luonnonkosmetiikkapalkinnon Sveitsissä eikä suotta. Tätä seerumia oon itse käyttänyt jo parin putelin verran ja kyllähän on vain superkosteuttaja. Etenkin talven kylmiin tuuliin ja tuiskeisiin, joka vihmoo meidän paljaita kasvoja.

Siiiittten – kun on kosteutukset, varjostukset ja huulikiillot kunnossa niin onhan ihanaa vielä lisätä hieman highlighteria! COSMIC DROPS Buildable Highlighter on myös nestemäinen ja kimaltelee aivan ihanasti valon säteissä. Highlighteria lisäilen aina meikin viimeistelemiseksi poskipäihin, kulmaluille, nenän varteen ja amorin kaarelle.

 

Lopuksi eniten odottamani tuotteet eli hiusten pesuun GROW Volume Conditioner ja GROW Volume Shampoo. Näitä olen bongaillut hehkutettuna muidenkin vaikuttajien blogeista sekä somekanavista, joten kyseessä ei voi olla huono valinta, jos mainospuheisiin on uskominen. Eli sinkkiin, kofeiiniin ja sieniin perustuvien aineosien avulla näiden kerrotaan olevan apuna pidempien ja vahvempien hiuksien kasvamiseen. Käytän ensin entiset tuotteet loppuun ennenkuin nämä pääsevät tosi toimiin ja lupaan palatakin aiheeseen myöhemmin kevään aikana!

PST…muun muassa nämä ja moni muu tuote on nyt -20% tarjouksessa Madaran verkkokaupassa. Tähän tuotteeseen ja kaikkiin muihin pääset klikkaamalla suoraan tästä postauksesta vaaleanpunaista tuotteen nimeä!

Kaupallinen yhteistyö: Performission,fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.