Hae
Minulta teille

Uusimmat videot ASMR Minulta Teille -kanavalla

Jokainen meistä tarvitsee välillä pientä apua rauhoittumiseen ja joillekin apua siihen tuo asmr. Nyt on kulunut melkein kaksi kuukautta siitä, kun laitoin ASMR-kanavani ASMR Minulta Teille julkiseksi Youtubeen. Olen tämän jälkeen saanut tehtyä teille neljä uutta videota – en niin montaa kuin olin alunperin suunnitellut, mutta uusi pääasiallinen työni vie paljon ajastani sekä haluan tietenkin pystyä panostamaan myös muihin some-kanaviini yhtälailla. Lisäksi ihmisellä täytyy olla muutakin elämää kuin työ.

 

 

Kiitos kun katsotte

Kanavani on kuitenkin otettu ihanasti vastaan ja näyttökertoja on tullut videoille yllättävän paljon! Huomaan jo millaiset videot on selvästi mieluisimpia ja seuraava video tuleekin olemaan samantapainen kuin tämän hetken suosituin. En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan sen teille!

Tänään julkaisin uusimman videoni, jossa viiton numeroita sekä lasken samalla ykkösestä sataan. Käyttämäni viittomat on tukiviittomia, joita olen oppinut opiskeluiden ja työelämän kautta. Muita uusimpia videoita on, kun lausun saksaksi hellittelynimiä, random kokkailu -video sekä erilaisten äänien kokeilu -video.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.