Hae
Minulta teille

Postissa saapui Goodiebox

Hain alkuviikosta postista itselleni pienen hemmottelulaatikon nimeltään Goodiebox, joka sisälsi toinen toistaan äärimmäisen ihania kosmetiikkatuotteita. Boxin sisältö vaihtelee kuukausittain ja siihen valikoituineiden tuotteiden arvo on aina vähintään 75 €. Tottakai myös nämä tuotteet tulee esitellä teille täällä blogin puolella, jos vaikka joku aina löytäisi itselleen jotain sopivaa. Itselle ainakin löytyi kaksi kiinnostavaa tuotetta ylitse muiden joiden testailua ja niistä tarkemmin teille kertomista en malttaisi odottaa! Mikäli kiinnostuit Goodieboxista, vois klikata tästä lukeaksesi lisää.

 

 

 

Energize

Viimeisimmän Goodieboxin teemana on energisyys ja virkistäytyminen (energize). Me jokainen tarvitsemme omaa aikaa, jolloin voi rentoutua energiavarastomme täyttämiseksi, jotta jaksamme omissa arjen askareissamme. Meillä jokaisella on oikeus huolehtia terveydestämme, onnellisuudestamme ja itsestämme. Meillä jokaisella on oikeus tutkiskeluun, mitkä asiat antavat meille iloa aja voimaa ja mitkä tuntuvat turhan kuluttavilta jolloin ne voidaan karsia pois elämästä  – yourselfishness.

Itsensä hemmotteluun voi käyttää muun muassa hiustenhoitotuotteita, ihoa kuorivia tuotteita tai ihoa kostuttavia suihkeita.

 

 

 

Ensimmäisenä boksista nappasin Naobayn luonnonmukaisen ja suojaavan hoitoaineen (ovh 11,95 €). Hoitoaine on hiuksista pestävä hoitoaine lyhyeh vaikutusajan jälkeen ja lupaa käyttäjälleen ravinteikasta ekstrahoivaa.

Goodieboxin oma kasvosuihke tuoksuu ihanalta (ovh 9,95 €)! Virkistävää ja kosteuttavaa kasvosuihketta voi suihkia mihin aikaan päivästä tahansa.

Dr Botanicalsin yön yli vaikuttava, palauttava yönaamio kosteuttaa kuivaa ja uupunutta ihoa yön aikana. Tuote on vegaaninen ja sisältää granaattiomenaa, jossa on runsaasti antioksidantteja, jotka ravitsevat ihoa.

 

 

Lopuksi minua eniten kiinnostavat tuotteet koko boxista! Musmasky seerumi (ovh 59 €). Tämä seerumi sisältää merilevää ja -kasveja eli luonnon omia vitamiineja, jotka yhdessä ylläpitää ihon heleyttä, terveyttä sitä uudistaen. Lisäksi Starskinin kuorintatyyny joka poistaa huokosia tukkivia kuolleita ihosoluja. Käytän itse päivittäin ihoni puhdistuksessa kuorivaa puhdistussientä, mutta tätä kyseistä tuotetta en ole koskaan vielä aiemmin kokeillut joten en malta odottaa tämän käyttöön ottoa! Tätä tuotetta käytetään siis vielä ihon puhdistuksen jälkeen kirkastamaan ihoa.

Ihan varmasti tulette kuulemaan näiden tuotteiden testauksesta tulevaisuudessa, kannattaa siis ottaa seurantaan blogin instagramtili, ellet ole sitä jo tehnyt! <3

6 kommenttia

 1. Rosa Camilla kirjoitti:

  Tämä taitaa itseasiassa olla helmikuun Goodiebox, ainakin osa tuotteista ja teema olivat omassa boksissani samoja. Mutta anyways, oon yllättynyt miten paljon pidin tuosta kasvosuihkeesta! Se on ihanan virkistävä, ja erityisesti meikin viimeistelyyn sopii täydellisesti 🙂

  • Anu kirjoitti:

   Ahaa! Kiitos korjauksesta, olin aivan siinä uskossa, että tuo oli maaliskuun, kun tuli heti kuukauden alkuun. Korjasin tekstiä hieman, että en puhu palturia.?
   Ja jep, toi kasvosuihke on ihana!!?

 2. Urma kirjoitti:

  Kun googlaa maaliskuun goodieboksin, tää edelleen näkyy sillä otsikolla.

  • Anu kirjoitti:

   Hei, kiitos tiedosta! Olen kyllä muokannut postauksen optimointia sekä osoitetta, toivottavasti tämä asia korjaantuu pian hakukoneisiinkin.

 3. Mirja kirjoitti:

  Millonkohan Maaliskuun boksi on tulollaan, ja millainen se on?Helmikuussa tuli tuo energize boksi?

  • Anu kirjoitti:

   En osaa yhtään sanoa, tämä on viimeisin boksi, jonka olen itse saanut. Kannattaa ottaa yhteyttä goodieboxiin, mikäli paketti on itselläsi saamatta??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.