Hae
Minulta teille

Karpalokaurakeksit | Jauhoton, maidoton ja munaton resepti

 

Innostuin viikonloppuna kokeilemaan mitä saisin aikaan jääkaapista löytyvistä aineksista. Ideana oli kehitellä mahdollisimman terveellisiä keksejä jotka kävisivät jopa välipalana. Ja niin syntyi jauhottomat, maidottomat ja kananmunattomat karpalokaurakeksit. Nöiden valmistamiseen menee alle 30 minuuttia!  Minusta kuivatut karpalot kompsensoivat kivasti puuttuvaa sokeria. Toivottavasti pidätte ohjeesta!

 

Karpalokaurakeksit (n. 15 kpl);

  • 5 dl kaurahiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 75 g sulatettua kasvipohjaista margariinia
  • 5 dl kaurakermaa
  • kuivattuja karpaloita oman maun mukaan

Sekoita ainekset keskenään ja tee leivinpaperille mieleisesi kokoisia kaurakeksejä. Paista uunissa 200 asteessa n. 10-15 minuuttia kunnes keksit alkavat näyttää kauniin kullanruskeilta. Hyviä välipalahetkiä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.