Hae
Minulta teille

Q & A – vol. 2

Pitkästä aikaa olisi Q&A-postauksen aika ja kiitos jälleen jokaiselle teistä, joka lähetti kysymyksen Instagramin stoorissa tämän postauksen onnistumiseksi. Tuntuu kivalta, kun kyselette asioita ja mielipiteitä! Toivottavasti koette, että olen pystynyt yhtälailla olemaan vastavuoroinen teitä kohtaan.

 

korvakorut: Saara Ruskola, body: Monki

 

Mikä on sun lemppari ulkoilupaikat Oulussa?

Käyn kävelyillä paljon Oulujoen varrella. Rakastan pysähtyä vesistöjen ääreen. Haluaisin käydä enemmän luontopoluilla ja metsiköissä, mutta meidän kotoa on niille hieman enemmän matkaa ja etenkin päivisin mulla ei ole mahdollisuutta auton käyttöön, koska taloudessamme on vain yksi ajoneuvo. Mutta esim Sanginjoen seutu on ihanaa!

 

Mitä sun mielestä suomalaiset kaipaa tällähetkellä voidakseen henkisesti paremmin?

Jos puhutaan tästä virustilanteesta niin keskustelua, keskustelua ja keskustelua. Toki nyt vitsaillaan siitä, että kun suomalaiset on niin juroa kansaa, että toiveemme on kuultu ja saadaan olla kotona aivan itsekseen. Mutta paljon olen huomannut ihmisten tarpeen puhua ajatuksiaan ääneen sekä saada vertaista keskustelua tai keskutelua aiheista, jotka veisi ajatukset pois vallitsevasta tilanteesta. Puhelut ja tekstiviestit läheisille on tosi tärkeitä AINA ja kysymys: ”Mitä kuuluu?”

 

Mistä keksit alkaa tekeen ASMR-videoita?

Siitä ko ne on niiiiin ihania! Oon itse löytänyt niistä ison avun omaan rentoutumiseen ja koin niiden tekemiseen jonkinlaista vetovoimaa, joten en voinut tehdä muuta kuin alkaa yrittään.

 

Minkä ikäinen olet? Onko sulla lapsia? Jos ei, miksi?

Oon 30 vuotias. Ei ole omia lapsia ja sanotaanko näin, että lapsia ei nuin vain tehdä vaan niitä saadaan.

 

korvakorut: Saara Ruskola, body: Monki

 

Onko sulla outoja tapoja?

Apua, mitkähän niistä uskaltaisin paljastaa!? No mää tykkään joidenkin mielestä hieman kummallisista makuyhdistelmistä – käärin juustoa porkkanan ympärille, laitan banaania ruisleivän päälle ja ennen tykkäsin dipata nakkeja banaanijogurttiin…

 

Harrastatko mitään?

Oon enemmän ja vähemmän hyötyliikunnan harrastaja. Eniten tykkään lenkkeilystä ja itsekseen kotona tanssimisesta (ostin muuten juuri muutaman online tanssitunnin twerkiä ja twerggaettonia!) , teen enempi ja vähempi kaikenlaisia diy-juttuja kuten ompeluksia, neulomuksia sekä vaatteiden tuunauksia, valokuvaan, videoin ja kirjoitan tätä blogia.

 

Mikä se sitruunainkiväärikokkaus on, JOKA välillä vilahtaa sun stooreissa?

Se on Diiskuneidin blogista bongattu helppo nesteenpoistojuoma! Tykkään ihan hulena juoda sitä ja siitä saa paljon hyviä vitskuja sekä kaikkia muita terveyshyötyjä. Suosittelen kokeilemaan.

 

Lue myös: Q & A – kysy niin vastaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.