Hae
Minulta teille

Laatikoston siivous – pikkuitku hyvistä bileistä ja konmaritusta

HAHAHA! Minä selvisin!

Nimittäin uuden videon lataamisesta Youtubeen (KYLLÄ. OLEN ELVYTTÄNYT BLOGIN YOUTUBEKANAVAN), joka ei loppupeleissä kestänytkään kuin jotain…hmm…melkein 48h !!??! Ihan älytöntä. En ymmärrä miten noin 25 min videon lataaminen kesti niin kauan, koska ikinä aiemmin saman mittaisessa videossa ei ole tapahtunut näin. Olenhan tätä aiemminkin harrastanut ja etenkin ASMR-videot on lähes aina yhtä pitkiä.

 

 

Nyt tuntuu, että oliko kaikki tämän arvoista, mutta sielläpä se nyt on julkisena. Videon aiheena on meidän laatikoston siivous, joka tuppaa vetämään puoleensa tärkeää ja vähemmän tärkeää tavaraa näyttäen ihan kaatopaikalta. Olen tullut siihen tulokseen, että kaikkia meitä kiinnostaa aina mitä jonkun toisen kotona oikein näyttää. Hyvin vähän olen meidän asuntoa esitellyt, sillä tämä ei ole mikään sisustuksellinen upeus emmekä itse viihdy tässä väliaikaisessa vuokra-asunnossa, mutta nyt näette pienen palasen. Pahoittelen, että en muistanut kameran oman mikin olevan niin huono, että se veti mukaan kuulumaan kameran oman hurinan. Mulla onkin nyt vahvasti harkinnassa lisämikin osto, jonka voi kiinnittää kameraan. ASMR-videoihin tarkoittamani mikki ei ole sellainen, joka kulkisi helposti kameran matkassa mikäli joskus haluaisin kuvata teille (pitkästä aikaa) esim. vlogin. Ja tiiättekö mitä, allekirjoittanut ois voinu vähän enemmän laittaa vinosta kuvaamaan tuon kameran eikä suoraan ikkunaan. Semmosta se on.

Analysoin myös itse omaa käytöstäni tuossa videolla ja toivon, että mun jännittäminen ei näyttäydy mitenkään ylimielisyytenä tai muuta sellasta. En tiedä, pientä pelkoa persiissä havaittavissa aina, ettei viesti mitään mitä ei ole tarkoittanut.

Äh, ihan turhia selittelyjä nyt. Klikkaa alla olevasta kuvasta niin pääset kattelemmaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.