Hae
Minulta teille

Konjacsieni – taikaa ihon puhdistukseen

Konjacsieni – tuote, joka ansaitsee ehdottomasti blogissani aivan oman postauksensa, sillä se on tuonut itselleni taikaa ihon puhdistukseen. Ei turhaan sanota, että tämä tuote on ihmesieni.

 

Mikä ihmeen sieni

Konjacsienet valmistetaan Konjac-kasvin juuriosasta keitetystä massasta, jonka valmistuksessa ei käytetä väri- tai säilöntäaineita. Sienen huokoinen rakenne syntyy, kun massa valutetaan vulkaanisen kiven läpi.  Sienet ovat biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja ne sisältävät luonnostaan iholle hyödyllisiä mineraaleja ja antioksidantteja. Konjacsieni on kuivana ihan kivikova ja hieman pienempi, mutta kastuttuaan se turpoaa ja muuttuu pehmeäksi.

Sienellä voi puhdistaa niin kasvojen kuin kaulan ihon joko pelkällä sienellä tai lisätä siihen puhdistustuotetta (olen myös hieronut tällä dekolteen aluetta). Etenkin erilaisia kosmetiikan tuotteita käytettäessä iho voi tukkiutua epäpuhtauksista ellei sitä puhdista oikein ja säännöllisesti. Konjac-sieni kuorii ihon, mutta hellävaraisesti ja minä olen uskaltanut käyttää sitä ihan herkän silmänympärysihonkin puhdistukseen.

Pienen vinkin haluan antaa, jonka opin Miia Johanssonilta; pese kasvot aamuisin ainoastaan vettä ja konjac-sientä käyttäen, koska miksi haluaisimme pestä pois kaiken sen, mitä ihomme on meille yön aikana luonut. (tai jotenkin nuin, tämän lausahduksen saa korjata, mikäli tässä on jotain väärin! en muista Miian sanontaa täysin tarkkaan sillä sitä ei  löydy tekstimuodossa mistään, koska hän puhui asiasta instagramstoryn puolella) Seuraan Miiaa instagramissa ja hänellä on ihan mielettömiä kosmetiikkaan ja ihonhoitoon liittyviä vinkkejä ja neuvoja. Miian blogi on myös äärimmäisen kattava, josta löytyy kaikki mitä sinun tulee kosmetiikasta sekä ihonhoidosta tietää.

 

 

 

Omassa käytössäni

Olen itse käyttänyt Konjacsientä osana päivittäistä kasvojen puhdistusta nyt muutaman vuoden ajan ja ihan oikeasti, ihoni on paljon heleämpi kuin aiemmin. Mulla on pintakuiva iho ja saan konjac-sienellä kuorittua kuivan ihon hellästi pois kasvoiltani, joka auttaa kosteustuotteita imeytymään ihooni paremmin, kun ”vanhaa kuivaa” ei ole edessä (naurattaa tuo ’vanhaa kuivaa’, mutta parempaa tapaa ilmaista itseäni en löytänyt :D). Sienen käyttö siis aktivoi ihon omaa pintaverenkiertoa ja avaa huokosia, jonka ansiosta ihonhoitotuotteet imeytyy paremmin raviten ihoa entistä enemmän. Esimerkiksi ennen meikatessa talin erityksen huomasi parhaiten leuastani ja nenästäni eikä pelkällä vanulapulla saanut niitä pyyhittyä pois ellei oikein kunnolla hinkannut (jonka jälkeen leuka ja nenä olivat superpunoittavat), mutta nykyään kuorin nämä pois konjac-sienellä helposti ja hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Puhdistussienen aktiivisella käytöllä olen huomannut, että ihoni on pehmeämpi, heleämpi ja ihonhoito on helpottunut, koska epäpuhtauksia on vähemmän.

 

 

Suosittelen

Olen käyttänyt erilaisia konjacsieniä muun muassa Ruohonjuuren sekä Nobebeautyn valikoimista. Laitankin linkit tähän mitä kautta tekin pääsette sivustoja tutkailemaan. Mikäli kiinnostuit konjacsienen käytöstä, valitse sienistä ihollesi sopiva – valikoimaa kyllä löytyy!

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET NOBEBEAUTYN SIVUSTOLLE SUORAAN KONJAC-SIENIEN VALIKOIMAAN

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET RUOHONJUUREN SIVUSTOLLE SUORAAN KONJAC-SIENIEN VALIKOIMAAN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.