Hae
Minulta teille

7 asiaa mitä tein vappuna

 

1. Nautin ruoasta! Tehtiin pari pellillistä pizzaa sekä jälkkäriksi churroja. Molemmat valmistettiin gluteenittomista jauhoista ja churrojen perään on ohjetta kyselty niin linkkaapa tästä Keliakialiiton-sivuille. Churrojen kanssa nautittiin tietenkin suklaakastiketta. NAM!

2. Pelasin korttipelejä; ristiseiskaa, paskahousua sekä katkoa. Korttipelit on kyllä yks mukavimmista ajanvietteistä!

3. Join ainoastaan yhden lasillisen simaa. Siinä oli minun tämän vuoden vapun siman juonnit ja yllätyin itsekin, että vähiin jäi.

 

 

4. Katsoin telkkaria varmaan enemmän kuin koko kevään aikana yhteensä. Vanhat Reinikaiset on ollu hupasia ja Masked Singerin Heinäseiväs ei anna mulle mielenrauhaa ennenkuin paljastuu, kuka se on! Mun arvaus (TIETO) on, että Heinäseiväs = Jukka Hilden!!!!!!

5. Nukuin niin perhanasti. Maanantaina mulla alkaa työt 1,5kk lomautuksen jälkeen ja sain tähän saakka pidettyä unirytmin kunnossa, että aikaisin nukkumaan ja aikaisin ylös. Nyt kyllä muutaman päivän aikana tämä rytmi heitti aivan häränpyllyä. Kuinkahan kauheasti maanantaiaamuna väsyttää.?

6. Hain postista tulevan syntymäpäiväni kunniaksi paketin, joka sisälsi uudet Dr. Martensenin kengät joiden ostoa olen haaveillut ainakin kaksi vuotta. Olen pitänyt niitä jalassa sisätiloissa muotoutaakseni ne omaan jalkaani, mutta täytyy todeta, että on ne vaan niin pirun kovat. En tiedä kuinka kauan oikein kestää, että ne tuntuisivat hyvältä omaan jalkaan.

7. Aloitin kirjan lukemisen, jonka olen saanut viime kesänä Siivouspäivän pihakirppikseltä kaupan päällisiksi muiden ostosten yhteydessä. Julkaisen seuraavan postauksen erikseen kolmesta eri kirjasta, jotka olen viime aikoina lukenut, tästä siis lisää myöhemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.